Blog

Watergevecht!

De kinderen hadden al volop pret met de voorbereidingen. Dagelijks werden er waterballonnen gevuld, voor het geval er iemand (het liefst de boer of boerin) op het terrein zou komen, die ze een nat pak konden bezorgen.

Inge was afgelopen weekend als eerste de pineut en kwam drijfnat van de camping terug gewandeld. Bij Joost en Annelie werd er regelmatig gedreigd met een watergevecht. Op zondag was alle hoop gevestigd op een groot watergevecht met Boer Joost. Er werd door alle kinderen hard gewerkt om waterballonnen te vullen, waterpistolen klaar te leggen en zwembadjes van emmertjes en bakjes te voorzien. Ze zaten te wachten.. en te wachten.. vanuit onze tuin hoorde we “Is dat Boer Joost? Komt hij nu naar de camping?”, maar nee, het geduld van de kinderen werd nog even op de proef gesteld.

Het watergevecht kwam alleen uit onverwachte hoek, toen zelfs het laatste beetje hoop eigenlijk al vervlogen was. De kinderen hadden namelijk begrepen dat Boer Joost en Annelie zondag niet meer zouden komen. Alle gevulde waterballonnen gingen vroegtijdig op de trampoline en er werd veel met het verzamelde water gespeeld. Bijna alle munitie verspeeld!

Eind van de middag kwam er een kruiwagen gevuld met water en vele sponzen de camping op en kwam er toch nog een watergevecht. Toen eenmaal de waterballonnen op waren, de waterpistolen leeg, kwamen de emmertjes en bakjes tevoorschijn! Uiteindelijk zijn er velen in het zwembadje beland.. en kwam ook het kind in sommige volwassenen eventjes naar boven.

Het was weer een kletsnatte, dolle pret!

Terug naar overzicht
Op zoek naar individuele begeleiding?
Op onze Autisme Expertise Zorgboerderij bieden we individuele begeleiding aan kinderen met een complexe hulpvraag.
Is kleinschalig, maatwerk, kwaliteit van zorg, ontwikkelingsgericht en doelgericht wat je zoekt? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Lees hier meer!
  • Vakantiekriebels?

    Vakantiekriebels?

    Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

    lees verder
  • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

    Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

    In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

    lees verder
  • Kroketten

    Kroketten

    Eindelijk zijn ze er weer, onze eigen Lakenvelder kroketten

    lees verder