Blog

Een heerlijke terugblik op 2019!

De drukte is weer een beetje voorbij, de camping is weer gesloten en de meeste excursies zijn achter de rug. Wat zijn wij blij en tevreden over het afgelopen seizoen!

We hebben een prachtig seizoen op de camping mogen draaien. Onze nieuwe pipowagen is maximaal bezet geweest, zelfs in het najaar hebben nog vele gasten kunnen genieten van de pipowagens. Ook zien we steeds meer senioren in het voorjaar en komen ze nog lekker nazomeren als de kinderen weer naar school zijn. De afwisseling maakt onze camping geweldig! Een zomer vol enthousiaste gezinnen met kinderen en in het najaar de opa’s en oma’s die met hun kleinkinderen nog even komen genieten. Ook voor senioren een ideale plek, met een afgesloten terrein, wat voor iedereen een veilig gevoel geeft. Vanuit onze camping zijn we zo in het dorp, wat van alle gemakken voorzien is en als je de andere kant op rijd, zit je meteen in het buitengebied! Beter kunnen we het ons niet wensen. We horen zowel van de gezinnen als de senioren hele positieve geluiden.

Ook hebben we dit jaar vele groepen mogen ontvangen in Hennie’s Veranderij. Vriendinnengroepen, families, vrijgezellenfeesten, fietsgroepen, we hebben heel wat voorbij zien komen. Het is leuk om ons verhaal te kunnen vertellen en mensen te laten zien wat wij doen. Wat is er nou leuker dan je eigen passie mogen delen met mensen van jong tot oud, die speciaal komen voor ons concept. Een lekker stukje vlees proeven van de BBQ, een rondleiding over de boerderij en genieten van het heerlijke weer in de weilanden tussen de koeien.

Maar ook is Hennie’s Veranderij afgelopen jaar veel in gebruik geweest voor vergaderingen. Op een mooie locatie, in combinatie met een heerlijke lunch of stukje appelgebak, wordt het vergaderen zo een stuk leuker. Vaak werd het ook gecombineerd met een rondleiding, even een frisse neus halen, voor de vergadering weer voort gezet werd. Ook hierbij hebben we weer veel verschillende groepen ontvangen, van dierenartsenpraktijk tot zorginstelling, van carnavalsgroep tot ondernemersvereniging.

Op de zorgboerderij hebben de kinderen mooie stappen gemaakt, waardoor een aantal kinderen uit konden stromen en er weer ruimte kwam voor nieuwe deelnemers. Helaas komt er ook heel wat administratie kijken bij de zorg die we leveren, steeds meer verslaglegging, meer kwaliteitseisen, maar de deelnemers en hun ouders zijn tevreden. Zo bleek uit ons tevredenheidsonderzoek. Met een algemeen cijfer van gemiddeld een 9 mogen we niet klagen. We moeten natuurlijk altijd ruimte houden voor verbetering.

Als klap op de vuurpijl hebben wij dit jaar de Commissaris van de Koning mogen ontvangen op onze boerderij, heeft het Brabants Buske een bezoek gebracht aan onze boerderijcamping en mochten wij ruim 2500 bezoekers ontvangen op onze open dag. Wat een eer!

Als we terug denken aan dit prachtige seizoen, kijken we met een grote lach weer uit naar het voorjaar!

Terug naar overzicht
Kamperen voor actieve rustzoekers!
Wist jij dat onze camping uitermate geschikt is voor senioren? Verwarmd privé sanitair en vele wandel- en fietsroutes in de omgeving!
Neem vrijblijvend contact op!
  • Koeiendans 2024

    Koeiendans 2024

    Op Paaszaterdag 30 maart houden wij een open dag met Koeiendans. Je bent van harte welkom onze blije koeien te bewonderen van 10.00-15.00 uur

    lees verder
  • Vakantiekriebels?

    Vakantiekriebels?

    Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

    lees verder
  • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

    Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

    In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

    lees verder