Blog

Schoonste camping van Nederland!

En ineens stroomde de camping echt leeg.. letterlijk en figuurlijk. Op deze regenachtige dagen vertrekken de laatste campinggasten. De herfstvakantie in het Brabantse Riel is voorbij, we hebben een gezellige week achter de rug. Nog nooit was het in de herfstvakantie zo druk als dit jaar, maar nu verlaten ook de laatste campinggasten van dit jaar van onze camping. De poorten zitten inmiddels weer op slot, het water is afgesloten en de eindschoonmaak zit erop. Nu kunnen we gaan nagenieten van een overvol camping seizoen.

Na een vervelende start, waarbij we in april ondanks ons privé sanitair niet open mochten vanwege de corona maatregelen, hebben we echt een top seizoen gehad. Van 1 mei tot 21 september hebben we iedere dag vol gestaan, er was geen dagje meer beschikbaar. Voor ons wel even wennen, nu moesten alle plaatsen tussen 11.00uur en 14.00uur weer helemaal spik en span zijn, om de nieuwe campinggasten te verwelkomen. Maar daar hebben we onze draai in gevonden en met succes. Deze week nog verscheen er vanuit Zoover een top 10 van schoonste campings van Nederland en wij stonden in deze lijst! Juist dit jaar waar alles draait om hygiëne! Voor ons natuurlijk weer een groot compliment voor ons werk.

Wij kijken terug op een seizoen met veel variatie. Normaal zoeken we de gezelligheid op en betrekken we het hele gezelschap van de camping bij diverse activiteiten, dit jaar hebben we dat nét anders gedaan. De boerderijbezoekjes waren in kleinere groepjes, de bonte avond wat meer verdeeld over het camping terrein en niet te vergeten de camping bingo. Ondanks dat iedereen tijdens de bingo aan zijn eigen tafeltje zat, de bezoekjes aan de boerderij wat meer verspreid waren, was het een gezellige bedoeling. Dit jaar hebben we ook een aantal avonden georganiseerd met oude films, ook dit verdeeld over meerdere avonden om de afstand te kunnen bewaren, maar wat ons betreft zeer geslaagd!

Als we zo terug kijken op het afgelopen jaar, kunnen we wel zeggen dat we een heel bijzonder jaar hebben gehad, maar ook zeker een succesvol en gezellig jaar. Op naar 2021!

Tip: Wil jij ook verzekerd zijn van je favoriete plekje op onze camping, boek dan op tijd. Momenteel hebben we beduidend meer reserveringen staan dan het jaar ervoor deze tijd.

Terug naar overzicht
Vleespakketten
Lees alles over ons nieuwste concept: vleespakketten!
Lees meer!
 • Vakantiekriebels?

  Vakantiekriebels?

  Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  lees verder
 • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

  lees verder
 • Inloopavond

  Inloopavond

  Op 6 april 2022 staan onze deuren van onze Autisme Expertise Zorgboerderij open voor professionals, ouders, geïnteresseerden. Kom jij langs?!

  lees verder