Onze zorgboerderij

Autisme Expertise Zorgboerderij "Van ’t Zandeind" is een kleinschalige zorgboerderij, die is opgestart in 2005. Er wordt enkel individuele begeleiding aangeboden aan kinderen met een hulpvraag. We hebben ons gespecialiseerd in kinderen met autisme en met een complexe zorgvraag. De diagnose is niet bepalend voor begeleiding op onze zorgboerderij. We bieden maatwerk en stemmen met het gezin af wat nodig is om ontwikkeling tot stand te brengen. Door de intensieve één-op-één begeleiding kan er aangesloten worden bij de hulpvraag van het kind en kan er direct ingespeeld worden op de situatie.

De basis in de begeleiding is het aanbieden van structuur, voorspelbaarheid en duidelijkheid. Waar alle kinderen baat bij hebben. Vanuit een rustige omgeving waarin de deelnemer zich veilig voelt, kan er aan de gestelde doelen worden gewerkt en kunnen gedragsveranderingen tot stand worden gebracht. De zorgboerin, Annelie Huijbregts, is gediplomeerd autismespecialist en SKJ geregistreerd. Samen met Joost en een gedreven en enthousiast team runnen zij de Autisme Expertise Zorgboerderij. Op de zorgboerderij worden zinvolle, aansprekende activiteiten aangeboden, die aansluiten bij de vaardigheden, mogelijkheden en interesses van de kinderen, om ontwikkeling tot stand te brengen.

Lees onze ervaringen in de blog

Vraag jij je af of wij iets kunnen betekenen voor jouw kind? We denken graag mee! 

Neem contact met ons op

 

Kwaliteit van zorg staat bij ons hoog in het vaandel. Begin 2024 werd ons kwaliteitskeurmerk 'kwaliteit laat je zien' vanuit de Federatie Landbouw en Zorg weer verlengd. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Samenwerkende Zorgboeren Zuid, waardoor wij zowel zorg kunnen bieden aan kinderen met indicatie vanuit een een Persoonsgebonden Budget (PGB) als Zorg in Natura (ZIN).

Ondanks we kwaliteit van zorg hoog in het vaandel hebben staan, kan het voorkomen dat je een klacht hebt. Via onderstaande button vindt je ons klachten- en privacyreglement.

Klachtenreglement

Privacyreglement

Lakenvelder worstenbrood
In de Winkel van Boer Jos hebben we iedere zaterdag vers Lakenvelder worstenbrood, HEERLIJK!
Heerlijk worstenbrood!
 • Vakantiekriebels?

  Vakantiekriebels?

  Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  lees verder
 • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

  lees verder
 • Kroketten

  Kroketten

  Eindelijk zijn ze er weer, onze eigen Lakenvelder kroketten

  lees verder