Cadeaubon van 't Zandeind

Wie verras jij?

Ben jij op zoek naar een leuk cadeautje voor je partner, je ouders of je schoonouders? Of voor je collega of medewerkers? Stop dan met zoeken, want wij hebben het ideale cadeautje gewoon in huis! Want wat is er nou leuker dan een cadeaubon te ontvangen, en dan ook nog eentje van ons? 

Met onze cadeaubon kun je alle kanten op. Uiteraard is de bon te besteden in de Winkel van Boer Jos. Hier vind je het allerlekkerste rundvlees uit de streek. Maar je kan de bon ook verzilveren tijdens de Workshop Koeien Knuffelen, wat echt een aanrader is! Misschien is diegene die de bon mag ontvangen wel meer een kampeer liefhebber of kiest hij of zij voor een luxer verblijf in onze pipowagens. Het kan allemaal met onze cadeaubon.

Er is geen minimaal besteedbaar bedrag voor de cadeaubon, dus het is erg laagdrempelig. Wil je de bon graag thuis laten bezorgen? Ook dat kan, dan komt hij gewoon per post jou kant op. Het minimaal besteedbare bedrag is dan €60,00. Laat ons weten voor wie de cadeaubon bedoeld is en wij regelen het verder voor je.

Cadeaubon bestellen

Vleespakketten
Lees alles over ons nieuwste concept: vleespakketten!
Lees meer!
 • Kroketten

  Kroketten

  Eindelijk zijn ze er weer, onze eigen Lakenvelder kroketten

  lees verder
 • IJstaarten voor de Feestdagen!

  IJstaarten voor de Feestdagen!

  Wil je deze Kerst echt indruk maken op je vrienden en familie? Bestel dan deze unieke champagnefles van heerlijk ijs.

  lees verder
 • Inloopavond geannuleerd

  Inloopavond geannuleerd

  Helaas kan onze inloopavond op Autisme Expertise Zorgboerderij, door de oplopende coronacijfers en de huidige maatregelen niet doorgaan.

  lees verder