Cadeaubon van 't Zandeind

Wie verras jij?

Ben jij op zoek naar een leuk cadeautje voor je partner, je ouders of je schoonouders? Of voor je collega of medewerkers? Stop dan met zoeken, want wij hebben het ideale cadeautje gewoon in huis! Want wat is er nou leuker dan een cadeaubon te ontvangen, en dan ook nog eentje van ons? 

Met onze cadeaubon kun je alle kanten op. Uiteraard is de bon te besteden in de Winkel van Boer Jos. Hier vind je het allerlekkerste rundvlees uit de streek. Maar je kan de bon ook verzilveren tijdens de Workshop Koeien Knuffelen, wat echt een aanrader is! Misschien is diegene die de bon mag ontvangen wel meer een kampeer liefhebber of kiest hij of zij voor een luxer verblijf in onze pipowagens. Het kan allemaal met onze cadeaubon.

Er is geen minimaal besteedbaar bedrag voor de cadeaubon, dus het is erg laagdrempelig. Wil je de bon graag thuis laten bezorgen? Ook dat kan, dan komt hij gewoon per post jou kant op. Het minimaal besteedbare bedrag is dan €75,00. Laat ons weten voor wie de cadeaubon bedoeld is en wij regelen het verder voor je.

Cadeaubon bestellen

Solliciteer als autismebegeleider
Op onze Autisme Expertise Zorgboerderij zijn we op zoek naar een enthousiaste collega als aanvulling op ons team!
Je hebt een afwisselende werkweek, krijgt veel waardering en voldoening en je komt in een super leuk en gezellig team!
Lees meer over onze vacature!
 • Vacature zorgboerderij

  Vacature zorgboerderij

  We hebben een vacature op onze zorgboerderij. Wil jij aan de slag als jeugdzorgwerker?! Of ken jij degene die perfect bij ons past?!

  lees verder
 • Vakantiekriebels?

  Vakantiekriebels?

  Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  lees verder
 • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

  lees verder