Kamperen met kinderen

Kamperen tijdens vakanties

Kindvriendelijker vind je ze niet. Althans dat zegt Zoover. Onze boerderijcamping is verkozen tot kindvriendelijkste camping van Europa!

Kampeervakanties zijn voor kinderen vaak het allerleukst. En als je dan ook nog naar een boerderijcamping gaat is het helemaal een feest. Kinderen kunnen ongestoord spelen, ravotten, waterspelletjes spelen, hutten bouwen en natuurlijk de boer mee helpen. Bovendien maken ze op een kleinschalige camping snel vriendjes en nemen de kinderen en de ouders mooie herinneringen mee naar huis. Kindvriendelijk zijn is dan ook erg belangrijk vinden wij.

Op de camping organiseren we regelmatig leuke activiteiten, zoals pony’s die op bezoek komen. Alle kinderen mogen dan een ritje op de pony maken. Leuk om te zien dat ze vaak veilig en vertrouwd beginnen met de kleinste pony, maar als ze de smaak eenmaal te pakken hebben, eindigen ze vaak toch op de grootste. Voor wie dat te spannend of teveel is, met alle kinderen bij elkaar, maken we graag een uitzondering. Even in alle rust mee naar de boerderij, samen met “de Boer” de koeien voeren of een ritje mee op de tractor. Zodat ze een beetje kunnen ontladen en de vakantie gezellig voort kunnen zetten. Maar ook bezoekjes aan een struisvogelboerderij, een excursie naar een melkveebedrijf of een huifkartocht worden regelmatig georganiseerd. Niets is te gek, en alles mag, niets moet.

Naast de activiteiten op het campingterrein zelf, is er natuurlijk meer! Het uitstapje naar de boerderij is toch wel favoriet voor de kinderen. Knuffelen met de ezeltjes en kalfjes, de dieren voeren, je boeren diploma halen, de boerderij quiz spelen, oud Hollandse boerenspelen, in de tractor zitten en eieren rapen. Of er komt een kalfje op de camping spelen, iedereen kan er mee aan de wandel, knuffelen, selfies maken of gewoon op een afstandje naar kijken.

Lees ook onze laatste blog!

Boek hier je vakantie!

Het campingterrein is erg ruim opgezet, inclusief privé sanitaire voorzieningen, een grote speeltuin, speeltoestellen, dierenweide, geasfalteerde wegen en beplanting. Bovendien wordt het gehele terrein omheind door een degelijk hekwerk. Een paradijs voor kinderen dus. Je kan genieten van alle rust en ruimte dat het platteland uitstraalt en te bieden heeft, met een breed scala aan mogelijkheden voor een ideaal dagje uit in de omgeving. Campinggasten waarderen het dat hun kinderen veilig kunnen spelen binnen een afgesloten terrein en natuurlijk roemen ze de luxe van het privé sanitair. De dagelijkse toer over de boerderij wordt gezien als hoogtepunt van de dag, waarbij de kinderen Boer Jos of Boer Joost volop mogen meehelpen. 

 Boek je vakantie


Lakenvelder worstenbrood
In de Winkel van Boer Jos hebben we iedere zaterdag vers Lakenvelder worstenbrood, HEERLIJK!
Heerlijk worstenbrood!
 • Vakantiekriebels?

  Vakantiekriebels?

  Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  lees verder
 • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

  lees verder
 • Kroketten

  Kroketten

  Eindelijk zijn ze er weer, onze eigen Lakenvelder kroketten

  lees verder