Enthousiast team

 

Ons team bestaat naast Annelie, uit vijf begeleiders: Hilde, Stephanie, Kari, Janne, Kelly & Marloes. Zij werken allemaal met veel passie en gedrevenheid op onze Autisme Expertise Zorgboerderij. We hebben een jong, gezellig en enthousiast team van HBO professionals. Ze zijn allemaal bereidt om een stapje extra te zetten en iedereen is telkens op zoek naar het beste voor de kinderen en hun gezinnen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, al onze begeleidsters zijn SKJ geregistreerd en hebben naast pedagogiek of SPH ook gespecialiseerd door bijscholingen, opleidingen en curussen. We hebben twee autisme specialisten in ons team. Daarnaast hebben twee collega's een certificaat behaald om Brain Blocks in te kunnen zetten. Naast de individuele begeleiding zijn we flexibel in wat er nodig is om de begeleiding van een kind naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen, zo nemen we deel aan gesprekken, kunnnen we in de thuissituatie meekijken, psycho-educatie geven, meekijken op school/andere omgevingen van het kind etc. Ook kunnen we inspelen op het systeem. We zijn een leergierig en gemotiveerd team, die willen blijven leren. 

Ook Joost en boer Jos mogen niet ontbreken in dit rijtje. De kinderen mogen regelmatig de boer helpen en worden betrokken bij het reilen en zeilen op en rondom de boerderij, de camping en alle andere activiteiten die plaatsvinden. 

 

Wil je meer weten over onze collega's, klik op de naam en lees een stukje waarin ze zichzelf aan jullie voorstellen

Annelie Hilde Stephanie Kari Janne 

Ons fantastische team van de zorgboerderij!

Teamfoto december 2022

Kamperen voor actieve rustzoekers!
Wist jij dat onze camping uitermate geschikt is voor senioren? Verwarmd privé sanitair en vele wandel- en fietsroutes in de omgeving!
Neem vrijblijvend contact op!
 • Vacature zorgboerderij

  Vacature zorgboerderij

  We hebben een vacature op onze zorgboerderij. Wil jij aan de slag als jeugdzorgwerker?! Of ken jij degene die perfect bij ons past?!

  lees verder
 • Vakantiekriebels?

  Vakantiekriebels?

  Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  lees verder
 • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

  lees verder