Enthousiast team

 

Ons team bestaat naast Annelie, uit vijf gediplomeerde begeleiders op minimaal HBO-niveau. Jennifer, Hilde, Suzan, Julie en Stephanie werken met veel passie en gedrevenheid op onze Autisme Expertise Zorgboerderij. We hebben een jong, gezellig en enthousiast team, die allemaal bereidt zijn om een stapje extra te zetten en iedereen is telkens op zoek naar het beste voor de kinderen en hun gezinnen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, al onze begeleidsters zijn SKJ geregistreerd en hebben naast pedagogiek of SPH ook gespecialiseerd door bijscholingen, opleidingen en curussen. We hebben drie autisme specialisten in ons team. Daarnaast hebben drie collega's een certificaat behaald om Brain Blocks in te kunnen zetten. Naast de individuele begeleiding zijn we flexibel in wat er nodig is om de begeleiding van een kind naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen, zo nemen we deel aan gesprekken, kunnnen we in de thuissituatie meekijken, psycho-educatie geven, meekijken op school/andere omgevingen van het kind etc. Ook kunnen we inspelen op het systeem. We zijn een leergierig en gemotiveerd team, die willen blijven leren. 

Ook Joost en boer Jos mogen niet ontbreken in dit rijtje. De kinderen mogen regelmatig de boer helpen en worden betrokken bij het reilen en zeilen op en rondom de boerderij, de camping en alle andere activiteiten die plaatsvinden. 

 

Ons fantastische team van de zorgboerderij!

Teamfoto augustus 2021

Kamperen voor senioren!
Wist jij dat onze camping uitermate geschikt is voor senioren? Verwarmd privé sanitair en vele wandel- en fietsroutes in de omgeving!
Neem vrijblijvend contact op!
 • Kroketten

  Kroketten

  Eindelijk zijn ze er weer, onze eigen Lakenvelder kroketten

  lees verder
 • IJstaarten voor de Feestdagen!

  IJstaarten voor de Feestdagen!

  Wil je deze Kerst echt indruk maken op je vrienden en familie? Bestel dan deze unieke champagnefles van heerlijk ijs.

  lees verder
 • Inloopavond geannuleerd

  Inloopavond geannuleerd

  Helaas kan onze inloopavond op Autisme Expertise Zorgboerderij, door de oplopende coronacijfers en de huidige maatregelen niet doorgaan.

  lees verder