Enthousiast team

Ons team bestaat naast Annelie, uit vijf begeleiders: Hilde, Kari, Janne, Manon & Myrthe. Zij werken allemaal met veel passie en gedrevenheid op onze Autisme Expertise Zorgboerderij. We hebben een jong, gezellig en enthousiast team van HBO professionals. Ze zijn allemaal bereidt om een stapje extra te zetten en iedereen is telkens op zoek naar het beste voor de kinderen en hun gezinnen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, onze begeleidsters zijn SKJ geregistreerd en hebben zich naast pedagogiek of SPH ook gespecialiseerd door bijscholingen, opleidingen en curussen. We hebben twee autisme specialisten in ons team. Daarnaast hebben twee collega's een certificaat behaald om Brain Blocks in te kunnen zetten. Naast de individuele begeleiding zijn we flexibel in wat er nodig is om de begeleiding van een kind naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen, zo nemen we deel aan gesprekken, kunnnen we in de thuissituatie meekijken, psycho-educatie geven, meekijken op school/andere omgevingen van het kind etc. Ook kunnen we inspelen op het systeem. We zijn een leergierig en gemotiveerd team, die willen blijven leren. 

Ook Joost en boer Jos mogen niet ontbreken in dit rijtje. De kinderen mogen regelmatig de boer helpen en worden betrokken bij het reilen en zeilen op en rondom de boerderij, de camping en alle andere activiteiten die plaatsvinden. 

 

Wil je meer weten over onze collega's, klik op de naam en lees een stukje waarin ze zichzelf aan jullie voorstellen

Annelie Hilde Kari Janne Manon Myrthe

Ons fantastische team van de zorgboerderij!

Teamfoto oktober 2023

Op zoek naar individuele begeleiding?
Op onze Autisme Expertise Zorgboerderij bieden we individuele begeleiding aan kinderen met een complexe hulpvraag.
Is kleinschalig, maatwerk, kwaliteit van zorg, ontwikkelingsgericht en doelgericht wat je zoekt? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Lees hier meer!
 • Leukste boerderij camping van Nederland!

  Leukste boerderij camping van Nederland!

  Wij horen met onze boerderijcamping bij de Leukste 10 boerderijcampings van Nederland, maar we willen natuurlijk heel graag de ALLERLEUKSTE zijn! Help jij mee? Stem dan nu op ons!

  lees verder
 • Vakantiekriebels?

  Vakantiekriebels?

  Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  lees verder
 • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

  lees verder