Myrthe

Vanaf 2023 is Myrthe werkzaam binnen Autisme Expertise Zorgboerderij Van ’t Zandeind. Ze kan haar ervaring vanuit de complexe doelgroep, waarmee ze werkte toepassen in de begeleiding van kinderen op AEZ. Ze ervaart de individuele begeleiding en de rust en de ruimt die de boerderij te bieden heeft als kracht, om aan te kunnen sluiten en meer ontwikkeling tot stand te kunnen brengen. Myrthe is een lieve, rustige begeleidster, die elke uitdaging aangaat. Observeren,  de rust bewaren en inspelen op het moment, zijn haar krachten waarmee ze de kinderen in beweging krijgt om zich verder te kunnen ontwikkelen.

Maak ook kennis met de rest van het team!

Myrthe stelt zich graag aan jullie voor:

Mijn naam is Myrthe Molenaar. Ik ben 26 jaar en woon in Breda, samen met mijn vriend, twee katten en twee cavia’s. In mijn vrije tijd ben ik vaak buiten te vinden, bij de paarden of bij vrienden. In februari 2023 rondde ik de deeltijdopleiding Social Work af aan Avans Hogeschool Breda. Tijdens en na mijn studie heb ik ervaring opgedaan in de gehandicaptenzorg. Hier is mijn interesse gewekt voor autisme en ontwikkelingsgericht werken. 1 september ben ik gestart bij Autisme Expertise Zorgboerderij Van ’t Zandeind. Door de individuele begeleiding is het mogelijk om kleine signalen op te vangen en kan de begeleiding goed aansluiten bij het kind en zijn of haar persoonlijke groei. Het is fantastisch om deze manier van werken te combineren met het buitenleven. Tot snel!  

 

Kamperen voor actieve rustzoekers!
Wist jij dat onze camping uitermate geschikt is voor senioren? Verwarmd privé sanitair en vele wandel- en fietsroutes in de omgeving!
Neem vrijblijvend contact op!
 • Vakantiekriebels?

  Vakantiekriebels?

  Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  lees verder
 • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

  lees verder
 • Kroketten

  Kroketten

  Eindelijk zijn ze er weer, onze eigen Lakenvelder kroketten

  lees verder