Vleespakketten

Puur natuur kwaliteitsvlees

Met een vleespakket ben je in één keer voorzien van een vrieslade vol kwaliteitsvlees voor een betaalbaar bedrag. Onze runderen lopen zoveel mogelijk buiten, we hebben dierenwelzijn dan ook hoog in het vaandel staan op onze boerderij.

Een pakket weegt ongeveer 10 kilogram. Het vlees wordt naar rato verdeeld, waardoor je van alles wat terug gaat vinden in je pakket. Momenteel zijn er nog enkele pakketten beschikbaar van Belgisch Witblauw.

Belgisch witblauw runderen hebben de hoogste percentage edele stukken vlees van alle runderrassen, kortom: veel biefstuk! Het vlees is erg mals, smaakvol en sappig en bovendien erg laag in vet en cholesterol en rijk aan hoogwaardige eiwitten. 

Hoe zit het verpakt?

Het vlees wordt allemaal in kleine porties verpakt, gestickerd en diepgevroren. Het vlees wordt dus al bevroren aangeleverd in een hele handige box! Het enige waar je zelf voor moet zorgen is dat je 1 vrieslade vrij hebt! Een vleespakket past namelijk precies in een vrieslade.

De kosten zijn €21,00 per kilo en betalen met PIN is mogelijk.

Overige wensen?

Mocht je andere wensen hebben, bijvoorbeeld grotere delen zoals brisket, picanha, cote de boeuf, T-bone, tomahawk of bavette voor op de barbecue, laat het ons dan even weten. Dan houden we deze delen voor je apart.

Een gezonde omgeving

Ten slotte willen wij je nog het volgende meegeven: Door het afnemen van een vleespakket wordt je maaltijd niet alleen een voedzame belevenis, maar draag je ook bij aan biodiversiteit en een vitaal platteland. Maar bedenk ook dat lokale producten een veel lagere uitstoot hebben op het milieu, aan hogere kwaliteitseisen voldoen dan buitenlandse producten en bovendien een veel beter gevoel geven!  Zeker in deze tijd waarin gezond eten nog belangrijker is! Voor de prijs hoef je het niet te laten, het afnemen van 1 pakket is namelijk veel goedkoper dan de porties los kopen bij een slager.

Kortom, een (h)eerlijke en duurzame keuze!

Mocht je interesse hebben, geef dan je e-mailadres en telefoonnummer door, dan verloopt de verdere communicatie via die kanalen. 

 Ik wil (misschien) een pakket!

Waar staan wij voor?

 • Kwaliteitsvlees rechtsstreeks van de boerderij
 • Oog voor het welzijn van de dieren en de natuur
 • Transparant en een eerlijk verhaal
 • Geen E-nummers of toevoegingen
 • Puur, eerlijk en duurzaam
 • Biodiversiteit

Wat zit er in een vleespakket?

In een vleespakket ga je sowieso het volgende allemaal tegenkomen.

Kogelbiefstuk - Biefstuk - Biefstukreepjes - Rosbief - Entrecote - Riblappen - Braadstuk - Sukade - Hachee vlees - Rundergehakt - Stooflappen - Hamburgers -Rundersaucijs - Schenkels - Baklappen

Mochten er speciale wensen zijn dan horen wij dat gaag. Via onderstaande button kom je op ons contactformulier. 

 Bestel hier je vleespakket!

Kamperen voor actieve rustzoekers!
Wist jij dat onze camping uitermate geschikt is voor senioren? Verwarmd privé sanitair en vele wandel- en fietsroutes in de omgeving!
Neem vrijblijvend contact op!
 • Vakantiekriebels?

  Vakantiekriebels?

  Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  lees verder
 • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

  lees verder
 • Kroketten

  Kroketten

  Eindelijk zijn ze er weer, onze eigen Lakenvelder kroketten

  lees verder