Vleespakketten

Puur natuur kwaliteitsvlees

Afgelopen jaar zijn we gestart met het samenstellen van vleespakketten. Met een vleespakket ben je in één keer voorzien van een vrieslade vol kwaliteitsvlees én draag je bij aan een vitaal platteland met behoud van een bijzonder runderras.

Begin juni 2021 hebben we weer vleespakketten van Lakenvelders beschikbaar. Deze pakketten wegen wederom ongeveer 10 kilogram. Het vlees wordt naar rato verdeeld, waardoor je weer van alles terug gaat vinden in je pakket.

Het vlees van de Lakenvelders is gemarmerd vlees, wat wil zeggen dat er intramusculaire vetjes in het vlees lopen. Dit gaat smelten als je het vlees bakt, waardoor je altijd sappig en smaakvol vlees hebt. Een onafhankelijke vakjury verkoos onlangs het Lakenvelder vlees boven alle andere rassen. En het is ook nog eens een oer-Hollands ras, overwegend grasgevoerd!

Hoe zit het verpakt?

Het vlees wordt allemaal in kleine porties verpakt, gestickerd en diepgevroren. Het vlees wordt dus al bevroren aangeleverd in een hele handige box! Het enige waar je zelf voor moet zorgen is dat je 1 vrieslade vrij hebt! Een vleespakket past namelijk precies in een vrieslade.

De kosten zijn €18,00 per kilo en betalen met PIN is mogelijk.

Overige wensen?

Mocht je andere wensen hebben, bijvoorbeeld grotere delen zoals brisket, picanha, cote de boeuf, T-bone, tomahawk of bavette voor op de barbecue, laat het ons dan even weten. Dan houden we deze delen voor je apart.

Een gezonde omgeving

Ten slotte willen wij je nog het volgende meegeven: Door het afnemen van een vleespakket wordt je maaltijd niet alleen een voedzame belevenis, maar draag je ook bij aan biodiversiteit, een vitaal platteland en behoud van een zeldzaam runderras. Maar bedenk ook dat lokale producten een veel lagere uitstoot hebben op het milieu, aan hogere kwaliteitseisen voldoen dan buitenlandse producten en bovendien een veel beter gevoel geven!  Zeker in deze tijd waarin gezond eten nog belangrijker is! Voor de prijs hoef je het niet te laten, het afnemen van 1 pakket is namelijk veel goedkoper dan de porties los kopen bij een slager.

Kortom, een (h)eerlijke en duurzame keuze!

Mocht je interesse hebben, geef dan je e-mailadres en telefoonnummer door, dan verloopt de verdere communicatie via die kanalen. 

 Ik wil (misschien) een pakket!

Waar staan wij voor?

 • Kwaliteitsvlees rechtsstreeks van de boerderij
 • Oog voor het welzijn van de dieren en de natuur
 • Transparant en een eerlijk verhaal
 • Geen E-nummers of toevoegingen
 • Puur, eerlijk en duurzaam
 • Biodiversiteit

Wat zit er in een vleespakket?

In een vleespakket ga je sowieso het volgende allemaal tegenkomen.

Kogelbiefstuk - Biefstuk - Biefstukreepjes - Rosbief - Entrecote - Riblippen - Braadstuk - Sukade - Hachee vlees - Rundergehakt - Stooflappen - Hamburgers -Rundersaucijs - Schenkels - Baklappen

Mochten er speciale wensen zijn dan horen wij dat gaag. Via onderstaande button kom je op ons contactformulier. 

 Bestel hier je vleespakket!

Vleespakketten
Lees alles over ons nieuwste concept: vleespakketten!
Lees meer!
 • Boekbaar voor 2022

  Boekbaar voor 2022

  Vanaf vandaag is het zelfs al mogelijk om je favoriete plek voor 2022 vast te leggen!

  lees verder
 • Wederom winnaar Gouden Zoover Award 2020

  Wederom winnaar Gouden Zoover Award 2020

  Voor de zesde keer op rij is onze boerderijcamping uitgeroepen tot winnaar van de Gouden Zoover Award!

  lees verder
 • Schoonste sanitair van Nederland

  Schoonste sanitair van Nederland

  Onze camping behoort tot de meest schone campings van Nederland aldus Zoover!

  lees verder