Vergaderen

Vergaderen op de boerderij

Wellicht herken je het volgende probleem: je bent op zoek naar een geschikte, betaalbare vergaderruimte in een inspiratierijke omgeving. Je komt alleen standaard vergaderzalen tegen bij grotere concerns, ze zijn veel te duur of zijn maar beperkt beschikbaar. Gefrustreerd geef je de moed op, want je vindt niks wat past bij jouw bedrijf, vereniging of organisatie.

Stop dan met zoeken en kom eens vrijblijvend kijken naar de unieke vergaderruimte op onze boerderij!

Hennie's Veranderij

Hennie’s Veranderij is een authentieke vergaderzaal voorzien van alle gemakken. Er is een kleine bar aanwezig om zelfstandig en ongestoord te vergaderen. Er zijn twee nette en ruime toiletten aanwezig en uiteraard kun je er gebruik maken van internet. Ook een beamer en bijbehorend scherm zijn aanwezig. Omdat er veel gebruik is gemaakt van hout heeft het een landelijke uitstraling. Je ruikt het zelfs!

Vergaderen met lunch of diner

Goed en gezond eten en drinken is belangrijk om efficient te kunnen vergaderen. Daarom bieden wij indien gewenst een lunch of diner aan compleet verzorgd door Keurslagerij van Hest. Alles is mogelijk, van soep met belegde broodjes tot stamppotten buffet of barbacue. Toch wat meer trek in een snack? Kies dan een borrelplank of onze eigen Lakenvelder bitterballen of vleeskroketten.

Vergaderruimte vastleggen?

Wij zijn heel flexibel met de verhuur van onze vergaderruimte. Of je hem nu graag voor een uurtje huurt, een dagdeel of meerdere dagdelen, het is allemaal mogelijk!

Vraag hier vrijblijvend informatie aan!

Tip van Boer Jos

Combineer je vergadering met een (knuffel)bezoekje aan onze dieren. Omdat onze dieren enorm aaibaar zijn, werkt het zeer ontspannend om er in de pauze even tussen uit te zijn. Het is ook mogelijk een workshop Koe Knuffelen te combineren met je eigen vergadering of training!

Workshop Koeien Knuffelen
Schrijf je snel in en kom ook knuffelen met de liefste koeien!
Scheer eens een koe!
 • Een 9.9 voor Boerderijcamping van 't Zandeind

  Een 9.9 voor Boerderijcamping van 't Zandeind

  Voor de tweede keer op rij zijn we uitgeroepen tot beste accommodatie van Brabant. Met een 9.9 waren we één na beste camping van Nederland in de categorie medium campings.

  lees verder
 • Brabants Buske op de camping

  Brabants Buske op de camping

  Deze zomer was Omroep Brabant aanwezig op onze camping om koeien te knuffelen!

  lees verder
 • De Commissaris van de Koning neemt kijkje op onze boerderij!

  De Commissaris van de Koning neemt kijkje op onze boerderij!

  Woensdag 3 juli heeft de Commissaris van de Koning, dhr. van de Donk, een werkbezoek afgelegd op onze beleefboerderij. Hij was onder de indruk van de passie, gedrevenheid en van het concept waarin mens, dier en natuur perfect samen gaan.

  lees verder