Kari

Mijn naam is Kari van Breemen-Koeken, 33 jaar oud en trotse moeder van drie kinderen (6,4 en 1 jaar). Samen met mijn man en kinderen ben ik woonachtig in Waalwijk.  Sinds 1 april jl. ben ik werkzaam bij Autisme Expertise Zorgboerderij Van ’t Zandeind.  Ik ben trots om onderdeel uit te mogen maken van dit kundige en fijne team. In 2014 ben ik aan Avans Hogeschool afgestudeerd als sociaal pedagogisch hulpverlener. Afgelopen 2 jaar ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang, daarvoor heb ik ervaring opgedaan in de gehandicapte zorg. De ontwikkeling van het kind blijft mij fascineren en verwonderen, kinderen die hier extra hulp bij nodig hebben in het bijzonder. Het zoeken naar creatieve oplossingen die het weer mogelijk maken om stapjes vooruit te zetten geeft mij veel voldoening en energie.

Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging en ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Lakenvelder worstenbrood
In de Winkel van Boer Jos hebben we iedere zaterdag vers Lakenvelder worstenbrood, HEERLIJK!
Heerlijk worstenbrood!
 • Vacature zorgboerderij

  Vacature zorgboerderij

  We hebben een vacature op onze zorgboerderij. Wil jij aan de slag als jeugdzorgwerker?! Of ken jij degene die perfect bij ons past?!

  lees verder
 • Vakantiekriebels?

  Vakantiekriebels?

  Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  lees verder
 • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

  lees verder