Kari

In 2022 is Kari onderdeel geworden van het team op Autisme Expertise Zorgboerderij Van ‘t Zandeind. Naast haar opleiding tot sociaal pedagogisch hulpverlener en werkervaring, neemt Kari ook haar ervaring als moeder van drie kinderen mee in haar rol als persoonlijk begeleider. Kari zoekt graag verbinding met zowel het kind als het systeem daar omheen. Ze is gedreven en heel leergierig, wat ten goede komt aan het tot stand brengen van een optimale ontwikkeling bij de kinderen. Met oog voor de kleine signalen, kan Kari inspelen op wat ze ziet en aansluiten bij wat de kinderen nodig hebben.

Maak ook kennis met de rest van het team!

Kari stelt zich graag aan jullie voor:

Mijn naam is Kari van Breemen-Koeken, 35 jaar oud en trotse moeder van drie kinderen (7, 5 en 2 jaar). Samen met mijn man en kinderen ben ik woonachtig in Waalwijk.  Sinds 1 april 2023. ben ik werkzaam bij Autisme Expertise Zorgboerderij Van ’t Zandeind.  Ik ben trots om onderdeel uit te mogen maken van dit kundige en fijne team. In 2014 ben ik aan Avans Hogeschool afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Hiervoor ben ik 2 jaar werkzaam geweest in de kinderopvang, daarvoor heb ik ervaring opgedaan in de gehandicapte zorg. De ontwikkeling van het kind blijft mij fascineren en verwonderen, kinderen die hier extra hulp bij nodig hebben in het bijzonder. Het zoeken naar creatieve oplossingen die het weer mogelijk maken om stapjes vooruit te zetten geeft mij veel voldoening en energie.

Ik heb erg veel zin in deze uitdagingen die op mijn pad komen en ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Lakenvelder worstenbrood
In de Winkel van Boer Jos hebben we iedere zaterdag vers Lakenvelder worstenbrood, HEERLIJK!
Heerlijk worstenbrood!
 • Vakantiekriebels?

  Vakantiekriebels?

  Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  lees verder
 • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

  lees verder
 • Kroketten

  Kroketten

  Eindelijk zijn ze er weer, onze eigen Lakenvelder kroketten

  lees verder