Manon

In de zomer van 2023 heeft Manon zich als jeugd- en gezinsprofessional geregistreerd bij SKJ en is ze werkzaam als persoonlijk begeleider. Manon is zelf opgegroeid op de boerderij, met haar achtergrond, opleiding en werkervaring is ze een mooie aanvulling op het team van Autisme Expertise Zorgboerderij Van ’t Zandeind.  Manon is geduldig en heeft meteen aansluiting met de kinderen. Vanaf het eerste moment voelt het voor zowel de kinderen als ouders en het team vertrouwd. Vanuit rust en vertrouwen kan er gewerkt worden aan de ontwikkeling, spelenderwijs en op een laagdrempelige manier. Manon heeft zich gespecialiseerd in de executieve functies. Dit sluit goed aan bij onze doelgroep, waarbij we kinderen willen ondersteunen om deze vaardigheden te versterken. 

Maak ook kennis met de rest van het team!

Manon stelt zich graag aan jullie voor:

Mijn naam is Manon de Wit, ik ben 24 jaar oud en ik woon sinds kort met mijn vriend in Tilburg. Mijn hobby’s zijn wandelen (met de hond), lezen, spelletjes spelen, uitjes doen met mijn vriend en lekker afspreken met vriendinnen. Ik ben 2 jaar geleden afgestudeerd van de studie Pedagogiek. Vanaf 17 juli 2023 mag ik het gezellige team van Van ’t Zandeind komen versterken! Ik heb er erg veel zin in om met de kids hier aan de slag te gaan en ook om zelf weer nieuwe dingen te leren.

Ik ga hier 32 uur werken dus je zult me regelmatig tegen gaan komen!

Kamperen voor actieve rustzoekers!
Wist jij dat onze camping uitermate geschikt is voor senioren? Verwarmd privé sanitair en vele wandel- en fietsroutes in de omgeving!
Neem vrijblijvend contact op!
 • Vakantiekriebels?

  Vakantiekriebels?

  Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  lees verder
 • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

  lees verder
 • Kroketten

  Kroketten

  Eindelijk zijn ze er weer, onze eigen Lakenvelder kroketten

  lees verder