Blog

Dé bonte avond!

Nou dat was het zeker, een bonte avond met vele diverse optredens. Een gezellige bedoeling met bijna alle campinggasten compleet!

We hadden een stal ingericht met een prachtig hooi-decor, een podium van pallets en onze camping DJ was ook weer van de partij. Onze bonte-tante, Inge, kletste de hele avond aan elkaar en kondigde de optredens aan. Iedereen bracht zijn eigen stoel mee en de stal was al snel gevuld met enthousiaste campinggasten.

De bonte avond ging woensdagavond van start met een optreden van Boer Joost, Annelie en Marvin, met een super K3 optreden. Zij zongen het liedje “welkom, welkom, op de bonte avond”. Een leuk begin.. maar de optredens die volgde waren gelukkig een stuk beter!

Wat hebben we gelachen, met de broertjes en zus, die een aantal komische acts op voerde. Super snel omkleden en de volgende grap kwam tevoorschijn. Verder hadden we nog een balletdanseres, die helemaal alleen op het podium verscheen! Een paar stoere jongens en meiden, die knappe kunsten lieten zien op de grote bal en kwam er een moppentapper op het podium. En ja hoor, hij kreeg de hele zaal aan het lachen met zijn grappen. Er volgde nog meer liedjes, dansjes en muziek met de saxofoon.

Ook waren er nog een aantal bijzondere acts. Vanuit de camping was er een ABC gemaakt over alles wat met de zorg-, boerderij- en camping te maken had. Dit had ook een speciale reden, namelijk het 5 jarig bestaan van onze camping. Zelf hadden we er niet zo bij stil gestaan om dit lustrum te vieren, maar onze lieve campinggasten hebben dit jubileum niet zomaar voorbij laten gaan. Alle aanwezige kids hebben een handje gezet op een groot doek, met alle namen erbij, wat we als cadeau aangeboden kregen. Wij zijn heel blij met dit super mooie cadeau, die een heel mooi plaatsje krijgt op ons bedrijf!

In de pauze werd iedereen voorzien van een heerlijk ijsje naar keuze en een drankje. Daarna volgde er nog wat bijzonders.. de hele camping zat in het complot om alvast een boeren-bruiloft te regelen voor Boer Joost en Boerin Annelie. Tot in detail hadden ze alles geregeld, pak en bruidsjurk mét sluier, bruidsboeket (van broccoli en worteltjes), corsages en bloemenmeisjes met rozenblaadjes. Daarna volgde de ceremonie, die werd verzorgd door de burgemeester van de camping. Na de ceremonie werden de ringen gebracht, de bruidstaart aangesneden en werd er geproost op het huwelijk. Om het af te maken, stond er buiten een “trouw-auto” voor ons klaar, een mooi versierde skelter met witte bloemetjes en blikken erachter. Alle kids stonden in een rij met bellenblaas. Nou, wij zijn er helemaal klaar voor met deze super goede voorbereiding.

Na de laatste optredens die volgde, werd de avond afgesloten met een drankje, dat had iedereen wel verdiend na zo’n geslaagde avond! De muziek ging wat harder en de kids danste er op los, er werd nog lekker nagekletst met een borrel. Wij kijken terug op een succesvolle avond, zeker voor herhaling vatbaar!

Terug naar overzicht
Kamperen voor actieve rustzoekers!
Wist jij dat onze camping uitermate geschikt is voor senioren? Verwarmd privé sanitair en vele wandel- en fietsroutes in de omgeving!
Neem vrijblijvend contact op!
  • Koeiendans 2024

    Koeiendans 2024

    Op Paaszaterdag 30 maart houden wij een open dag met Koeiendans. Je bent van harte welkom onze blije koeien te bewonderen van 10.00-15.00 uur

    lees verder
  • Vakantiekriebels?

    Vakantiekriebels?

    Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

    lees verder
  • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

    Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

    In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

    lees verder