Blog

Fietstocht naar Landgoed de Hoevens

Inge had het leuke idee om onze campinggasten te laten zien waar onze Lakenvelders in de wei staan, op een mooi landgoed in de buurt. Een leuke afstand om te fietsen, ook voor onze kleine campinggasten. Er was veel animo voor deze activiteit, op een aantal campinggasten na, fietste iedereen mee. Zelfs als mensen op bezoek waren, werden ze meegenomen op de fiets. Een aantal volgde nog met de auto om een kijkje te kunnen nemen bij onze Lakenvelders.

Om twee uur was iedereen paraat en verzameld voor de poort bij de parkeerplaats. Op de zorgboerderij werd er hard gewerkt aan een echte “lakenvelder-cake” om iedereen te verwennen in de pauze. De auto werd vol gezet met chips voor de kids, de lakenvelder-cake en wat te drinken. Ondertussen vertrok de hele club met Joost en een jongen van de zorgboerderij voorop en Inge achteraan. De hele camping stroomde leeg..

Onderweg was er bij iemand vertraging en kwamen we nog een kapotte fiets en een wandelende jongen tegen. Gelukkig kwam de bezemwagen voorbij, hup.. fiets achterin en door naar het landgoed. Ook Inge kwam iets later aan op Landgoed De Hoevens door pech onderweg.

Op Landgoed de Hoevens, bij onze lakenvelders, werd iedereen voorzien van een glaasje fris en een plakje lakenvelder-cake! Gelukkig viel hij goed in de smaak en was onze creativiteit niet voor niks geweest, alles was op!! Onze goede knecht van de zorgboerderij gaf alle kinderen een zakje chips. Super stoer, want zo’n grote groep onbekende mensen was toch best wel spannend. Na de pauze riep Boer Joost de Lakenvelders, die vanuit een groot weiland aangelopen kwamen om een kijkje te nemen bij de gasten die voor de poort stonden. Dit leverde uiteraard ook nog mooie plaatjes op! De vraag was alleen: wie kijkt nou naar wie?

Na de pauze met een hapje, drankje en een kijkje bij de lakenvelders, maakte iedereen zich weer op voor de terugweg. In het bos werd de kapotte fiets weer gemaakt door een paar handige papa’s en kon deze stoere jongen weer zelf terug op de fiets. Op de terugweg is alles goed verlopen en kwam iedereen weer veilig aan op ’t Zandeind. Een geslaagde middag en wat ons betreft.. voor herhaling vatbaar!

Terug naar overzicht
Kamperen voor actieve rustzoekers!
Wist jij dat onze camping uitermate geschikt is voor senioren? Verwarmd privé sanitair en vele wandel- en fietsroutes in de omgeving!
Neem vrijblijvend contact op!
  • Koeiendans 2024

    Koeiendans 2024

    Op Paaszaterdag 30 maart houden wij een open dag met Koeiendans. Je bent van harte welkom onze blije koeien te bewonderen van 10.00-15.00 uur

    lees verder
  • Vakantiekriebels?

    Vakantiekriebels?

    Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

    lees verder
  • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

    Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

    In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

    lees verder