Blog

Even een update...

Het is even stil geweest met onze blogs. Het was op en rondom de boerderij erg druk de afgelopen periode. We brengen jullie graag even op de hoogte van alle ontwikkelingen die ons de laatste tijd hebben bezig gehouden.

Waar we lang naar uit hebben gekeken en wat vervolgens ook weer voorbij is gevlogen, is ons huwelijk. Vanaf 1 juni mag ik me Annelie Huijbregts noemen. Onze trouwdag was prachtig en precies zoals gepland. Er is heel wat voorbereiding aan vooraf gegaan om deze dag vlekkeloos te laten verlopen. Vooral de week vooraf, wilde we alles tip top in orde maken, alle ramen wassen, stoepjes vegen en ga zo maar door.. Hier hebben heel wat uurtjes in gezeten, maar dit was het zeker waard. Met onze lieve families, vrienden en kennissen hebben we er een dag van gemaakt om nooit meer te vergeten!

Verder hebben we inmiddels grote vorderingen gemaakt met onze verbouwing. Het einde komt (eindelijk..) in zicht. Maar wat een keuzes hebben we allemaal nog moeten maken… welke schakelaars moeten erin, de schilder wilde weten welke kleuren, welke klinken, lampen, welke kleur moeten de voegen.. Kortom teveel om op te noemen, erg leuk om over na te denken, maar ook best lastig hoor! Tot nu toe hebben we onze keuzes toch aardig goed gemaakt, gelukkig zeggen de mensen om ons heen dit ook.

Hoe het er nu voor staat?

De laatste paar dagen is er erg hard gewerkt, soms zijn er wel 10 mensen tegelijk bezig.. waar wij natuurlijk héél erg blij mee zijn! Elke keer als we nu binnen stappen zien we de vorderingen. Deze week zijn de tegels grotendeels gelegd, een aantal deuren gehangen, het houtwerk aan de voorzijde gemaakt, het metselwerk gevoegd en een hoop beslissingen genomen voor de afwerking.

Verder kijken we uit naar de zomervakantie, die alweer bijna voor de deur staat. Nog een paar weken aftellen en dan beginnen de eerste vakanties alweer. Er is weer een leuke bezetting en hopelijk kunnen we ook van een heerlijk zonnetje gaan genieten in de zomer. We hebben zin om alle vertrouwde vakantiegangers weer terug te zien en nieuwe mensen te mogen verwelkomen. En na lang wachten en veel moeilijke keuzes, kunnen we dan eindelijk die geweldige nieuwe plek laten zien aan iedereen! Yeahh!!

Terug naar overzicht
Proef onze Lakenvelder Vleesburger!
Heb jij ze nog niet geproefd?! Kom dan snel langs!
Onze Puur Natuur Lakenvelder Vleesburger,
heerlijk van smaak, een absolute aanrader!
Lees meer!
 • Snoezelruimte voor de zorgboerderij

  Snoezelruimte voor de zorgboerderij

  Sinds deze week hebben wij een echte, professionele snoezelruimte in onze zorgboerderij.

  lees verder
 • Nieuwbouw zorgboerderij afgerond!

  Nieuwbouw zorgboerderij afgerond!

  Na een half jaar hard werken, hebben wij deze week de nieuwe zorgboerderij in gebruik genomen!

  lees verder
 • Bekroning ANWB

  Bekroning ANWB

  Volgens de ANWB behoort onze boerderijcamping bij de beste campings van Europa!

  lees verder