Kom knuffelen met onze lieve koeien

Communiceren met de koe? Kom Koemuniceren bij Van 't Zandeind!

Als er één runderras is dat zich uitstekend leent om mee te knuffelen, dan is dat het Belgisch Witblauw. Deze dieren hebben een zeer rustig, lief en nieuwsgierig karakter. Hierdoor zijn ze jouw ideale knuffelpartner voor op de boerderij. Het contact dat je maakt met deze dieren van soms meer dan 1000 kilo is onbeschrijfelijk.

Voor wie?

Koeknuffelen is voor iedereen leuk, van jong tot oud. Ideaal om te geven als cadeautje, maar denk ook eens aan vrijgezellenfeesten of teambuilding onder collega's.

Wat gaan we doen:

 • Ontvangst met koffie / thee en een lekkere koek
 • Boer Jos vertelt vol passie over onze dieren en ons bedrijf
 • Rondgang door de weides op zoek naar de liefste koeien
 • Uitgebreid de tijd om lekker met de koeien bezig te zijn
 • We sluiten af met een borrel

Dit alles gebeurd in een ongedwongen sfeer, wij noemen dat boergondisch. Het koeknuffelen duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur. Kosten bedragen €30,00 per persoon (voor groepen vanaf 5 personen). Informeer naar de prijzen voor minder dan 5 personen of juist voor grotere groepen. Het is ook mogelijk de workshop af te sluiten met een lunch, barbecue of uitgebreide borrel.

Tip! Lees deze blog!

Ben je niet met 5 personen en wil je ook voor 30 euro per persoon Koe Knuffelen? Geef je dan snel op voor onze vrije inschrijfdagen! Let  op, vol = vol.

Laatste mogelijkheid:

 • Zaterdag 19 oktober 2019, van 13.30 uur tot 16.00 uur.

Nieuwe data van 2020 komen zo spoedig mogelijk online.

Wil je het boerenleven van nog dichterbij mee maken? Boek dan een campingplaats of onze pipowagen om echt even helemaal weg te zijn.

Koe knuffel- Kampeer arrangement:

Huur de pipowagen voor 2 nachten en combineer het met een workshop Koe Koeknuffelen! In het laagseizoen €275,00 voor max 4 personen en 2 uur Koe Knuffelen. In het hoogseizoen bedragen de kosten €350,00 voor max 4 personen en 2 uur Koe Knuffelen.

Aanvullende opties:

Boerenlunch (mogelijk vanaf 5 personen).

2x broodje vleesburger (€12,50) of 2x broodje vleeskroket (€9,50). Consumpties zijn inbegrepen met de prijs.

of

Boeren BBQ (mogelijk vanaf 15 personen).

Vlees van de eigen boerderij, inclusief huzarensalade, koolsalades, vers fruit, stokbrood, kruidenboter, sauzen, toetje etc. Met drie stuks luxe vlees €23,50 en met 4 stuks luxe vlees €25,50 euro. Indien gewenst aangevuld met warme aardapelgratin en warme satesaus (meerprijs € 4,00 per persoon). Consumpties zijn inbegrepen met de prijs.

Boek deze workshop

Kamperen voor senioren!
Wist jij dat onze camping uitermate geschikt is voor senioren? Verwarmd privé sanitair en vele wandel- en fietsroutes in de omgeving!
Neem vrijblijvend contact op!
 • Brabants Buske op de camping

  Brabants Buske op de camping

  Deze zomer was Omroep Brabant aanwezig op onze camping om koeien te knuffelen!

  lees verder
 • De Commissaris van de Koning neemt kijkje op onze boerderij!

  De Commissaris van de Koning neemt kijkje op onze boerderij!

  Woensdag 3 juli heeft de Commissaris van de Koning, dhr. van de Donk, een werkbezoek afgelegd op onze beleefboerderij. Hij was onder de indruk van de passie, gedrevenheid en van het concept waarin mens, dier en natuur perfect samen gaan.

  lees verder
 • Beste accommodatie van Brabant

  Beste accommodatie van Brabant

  Tijdens de Zoover Awards zijn wij uitgeroepen tot allerbeste accommodatie van Brabant, de kindvriendelijkste van Europa en winnaar van de Gouden Zoover Award!

  lees verder