Kom knuffelen met onze lieve koeien

Communiceren met de koe? Kom Koemuniceren bij Van 't Zandeind!

Als er één runderras is dat zich uitstekend leent om mee te knuffelen, dan is dat het Belgisch Witblauw. Deze dieren hebben een zeer rustig, lief en nieuwsgierig karakter. Hierdoor zijn ze jouw ideale knuffelpartner voor op de boerderij. Het contact dat je maakt met deze dieren van soms meer dan 1000 kilo is onbeschrijfelijk.

Let op!

Voor 2024 is het niet meer mogelijk de Workshop Koe Knuffelen te reserveren. We hebben de workshop in een iets ander jasje gestoken, waardoor er meer aandacht uit gaat naar de jongere dieren. Hoe tof is dat?! Lees hier wat deze vernieuwde Knuffel Workshop inhoudt!

Voor wie?

De Knuffel workshop is voor iedereen leuk, van jong tot oud. Ideaal om te geven als cadeautje, maar denk ook eens aan vrijgezellenfeesten of teambuilding onder collega's. Tip: Verras iemand met onze cadeaubon!

Tip! Lees deze blog of bekijk het fotoalbum Koe knuffelen!

Data 2024:

Helaas zijn alle gepande data voor dit jaar vol. Een alternatief van deze workshop is de Knuffel Workshop met al onze dieren. 

Wil je het boerenleven van nog dichterbij mee maken? Boek dan een campingplaats of onze pipowagen om echt even helemaal weg te zijn.

Knuffel- Kampeer arrangement:

Huur de 4-persoons pipowagen voor 2 nachten en combineer het met een Knuffel workshop! In het laagseizoen €325,00 voor max 4 personen en 2,5 uur de Knuffel Workshop. In het hoogseizoen bedragen de kosten €395,00 voor max 4 personen en 2,5 uur Knuffelen. Kies je liever voor onze 6-persoons pipowagen dan komt er een toeslag van 25 euro per persoon per nacht bij, maar kun je dus wel met maximaal 6 personen de workshop volgen.

Aanvullende opties:

Boerenlunch (€12,50 pp inclusief 2 drankjes. Mogelijk vanaf 8 personen).

2x een broodje Lakenvelder vleeskroket 

of

High Tea (€35,50 pp inclusief drankjes. Mogelijk vanaf 10 personen).

"Zoetjes tussen de Koetjes"

of

Uitgebreide Boeren BBQ (€41,50 pp inclusief drankjes. Mogelijk vanaf 15 personen).

Vier stuks luxe vlees van de eigen boerderij, inclusief warme aardappegratin, huzarensalade, koolsalades, vers fruit, stokbrood, kruidenboter, satésaus en overige sauzen en toetjes

Boek deze workshop

Lakenvelder worstenbrood
In de Winkel van Boer Jos hebben we iedere zaterdag vers Lakenvelder worstenbrood, HEERLIJK!
Heerlijk worstenbrood!
 • Vakantiekriebels?

  Vakantiekriebels?

  Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  lees verder
 • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

  lees verder
 • Kroketten

  Kroketten

  Eindelijk zijn ze er weer, onze eigen Lakenvelder kroketten

  lees verder