Kom knuffelen met onze lieve koeien

Communiceren met de koe? Kom Koemuniceren bij Van 't Zandeind!

Als er één runderras is dat zich uitstekend leent om mee te knuffelen, dan is dat het Belgisch Witblauw. Deze dieren hebben een zeer rustig, lief en nieuwsgierig karakter. Hierdoor zijn ze jouw ideale knuffelpartner voor op de boerderij. Het contact dat je maakt met deze dieren van soms meer dan 1000 kilo is onbeschrijfelijk.

Voor wie?

Koeknuffelen is voor iedereen leuk, van jong tot oud. Ideaal om te geven als cadeautje, maar denk ook eens aan vrijgezellenfeesten of teambuilding onder collega's. Tip: Verras iemand met onze cadeaubon!

Wat gaan we doen:

 • Ontvangst met koffie / thee en worstenbrood
 • Boer Joost vertelt vol passie over onze dieren en ons bedrijf
 • Rondgang door de weides op zoek naar de liefste koeien
 • Uitgebreid de tijd om lekker met de koeien bezig te zijn
 • We sluiten af met een borrel op ons terras

Dit alles gebeurd in een ongedwongen sfeer, wij noemen dat boergondisch. De workshop koeknuffelen duurt gemiddeld 2 uur. Tel daar nog een half uurtje bij voor de afsluitende borrel en je bent een onvergetelijke ervaring rijker!

Kosten zijn afhankelkijk van de groepsgrootte:

 • Workshop voor 1 of 2 personen: €150,00
 • Workshop voor 3 of 4 personen: €185,00
 • Workshop voor 5 of 6 personen: €215,00
 • Workshop voor 7 of 8 personen: €240,00

Groepen groter dan 8 personen €30,00 per persoon. Voor grotere groepen is het ook mogelijk de workshop af te sluiten met een lunch, barbecue of uitgebreide borrel op ons terras. Mocht je op zoek zijn naar een workshop op maat of heb je een speciale wens, laat het ons dan weten. Het inplannen van de workshop is het makkelijkste van maandag tot en met vrijdag. Data in overleg. Op zondag is het niet mogelijk om de workshop Koe Knuffelen te volgen.

Tip! Lees deze blog of bekijk het fotoalbum Koe knuffelen!

Ben je niet met 8 personen, maar wil je toch tegen een scherp tarief de workshop Koe Knuffelen volgen? Geef je dan snel op voor onze vrije inschrijfdagen! Let op, vol = vol, er worden maximaal 10 personen per workshop ingepland. Kosten bedragen dan €37,50 per persoon.

Data 2022:

Momenteel zitten alle workshops vol. De data voor 2023 volgen spoedig.

Wil je het boerenleven van nog dichterbij mee maken? Boek dan een campingplaats of onze pipowagen om echt even helemaal weg te zijn.

Koe knuffel- Kampeer arrangement:

Huur de 4-persoons pipowagen voor 2 nachten en combineer het met een workshop Koe Koeknuffelen! In het laagseizoen €325,00 voor max 4 personen en 2,5 uur Koe Knuffelen. In het hoogseizoen bedragen de kosten €395,00 voor max 4 personen en 2,5 uur Koe Knuffelen.

Aanvullende opties:

Boerenlunch (mogelijk vanaf 8 personen).

2x een broodje vleeskroket (€9,50). Consumpties zijn inbegrepen met de prijs.

of

Uitgebreide Boeren BBQ (mogelijk vanaf 15 personen).

Vier stuks luxe vlees van de eigen boerderij, inclusief warme aardappegratin, huzarensalade, koolsalades, vers fruit, stokbrood, kruidenboter, satésaus en overige sauzen en toetjes (vanaf €39,50). 

Boek deze workshop

Kamperen voor senioren!
Wist jij dat onze camping uitermate geschikt is voor senioren? Verwarmd privé sanitair en vele wandel- en fietsroutes in de omgeving!
Neem vrijblijvend contact op!
 • Vakantiekriebels?

  Vakantiekriebels?

  Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  lees verder
 • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

  lees verder
 • Inloopavond

  Inloopavond

  Op 6 april 2022 staan onze deuren van onze Autisme Expertise Zorgboerderij open voor professionals, ouders, geïnteresseerden. Kom jij langs?!

  lees verder