Winnaar Landstad de Baronie!

Geplaatst: 30-09-2017

Tijdens de netwerkdag op donderdag 28 september 2017 van Landstad de Baronie op Landgoed Luchtenburg, mochten wij een pitch houden om ons project op de kaart te zetten. Landstad de Baronie streeft naar een vitale stad-landrelatie en een aantrekkelijke leef- en verblijfomgeving. Kortom, waar het voor bewoners en bezoekers goed toeven is. Speerpunten daarbij zijn onder andere een vitaal platteland, voedselzekerheid, behoud van cultuurerfgoed, en ruimte voor natuur en mens.

Onze lakenvelders zijn nog altijd een bedreigd diersoort en onderhouden een groot gedeelte van Landgoed de Hoevens. Hier weiden zij op kruidenrijk grasland, zoals de natuur het ooit bedoeld heeft. En de unieke smaakbeleving van de lakenvelders vertalen wij weer naar die heerlijke vleesburgers.

De startsubsidie van Landstad de Baronie om dit project verder op poten te zetten, geeft ons de bevestiging dat het concept breed gedragen wordt. Wij zijn van plan om de beleving nog meer vorm te gaan geven, door middel van een informatiebord op Landgoed de Hoevens en op onze boerderij, een puur natuur vleesdag en promotie materiaal om iedereen te inspireren om het platteland verder te komen ontdekken.

Lees ook onze blogs over de Lakenvelders en onze unieke vleesburgers!

Nieuws overzicht
Kamperen voor actieve rustzoekers!
Wist jij dat onze camping uitermate geschikt is voor senioren? Verwarmd privé sanitair en vele wandel- en fietsroutes in de omgeving!
Neem vrijblijvend contact op!
  • Vakantiekriebels?

    Vakantiekriebels?

    Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

    lees verder
  • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

    Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

    In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

    lees verder
  • Kroketten

    Kroketten

    Eindelijk zijn ze er weer, onze eigen Lakenvelder kroketten

    lees verder