Wederom winnaar Gouden Zoover Award 2020

Geplaatst: 11-03-2021

Op 11 maart 2021 ontvingen wij een feestelijk mailtje vanuit Zoover dat onze camping de Gouden Zoover Award 2020 heeft gewonnen. Het afgelopen jaar zijn we door onze gasten beoordeeld met een 9,7. In totaal hebben we nu 280 reviews ontvangen op Zoover met een gemiddelde score van maar liefst een 9,8. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Met deze award hebben we nu 6x op rij de Gouden Zoover Award gewonnen.

Daarnaast zijn we al 2x uitgeroepen tot beste Brabantse accommodatie en zelfs ook tot kindvriendelijkste camping van Europa (Zoover 2019). Vanuit Omroep Brabant zijn we afgelopen jaar bekroond tot gezelligste camping van Brabant. 

Brabantse gastvrijheid hebben we altijd hoog in het vaandel gehad, het doet ons deugd te zien dat dit ook via diverse kanalen bekroond wordt.

Wil jij ook komen genieten van onze Brabantse gastvrijheid? Bekijk dan eerst onze beschikbaarheid dit jaar, want ook dit jaar hebben we al weer een hele leuke bezetting staan. 

Beschikbaarheid 2021

Nieuws overzicht
Kamperen voor senioren!
Wist jij dat onze camping uitermate geschikt is voor senioren? Verwarmd privé sanitair en vele wandel- en fietsroutes in de omgeving!
Neem vrijblijvend contact op!
 • Zondag 26 september 2021 open dag!

  Zondag 26 september 2021 open dag!

  Zondag 26 september is het "de dag van het goede leven". Daarom zetten wij dan de poorten van de boerderij weer eens open voor een breed publiek. Schrijf je het alvast in je agenda?

  lees verder
 • Boekbaar voor 2022

  Boekbaar voor 2022

  Vanaf vandaag is het zelfs al mogelijk om je favoriete plek voor 2022 vast te leggen!

  lees verder
 • Wederom winnaar Gouden Zoover Award 2020

  Wederom winnaar Gouden Zoover Award 2020

  Voor de zesde keer op rij is onze boerderijcamping uitgeroepen tot winnaar van de Gouden Zoover Award!

  lees verder