Wederom winnaar Gouden Zoover Award 2020

Geplaatst: 11-03-2021

Op 11 maart 2021 ontvingen wij een feestelijk mailtje vanuit Zoover dat onze camping de Gouden Zoover Award 2020 heeft gewonnen. Het afgelopen jaar zijn we door onze gasten beoordeeld met een 9,7. In totaal hebben we nu 280 reviews ontvangen op Zoover met een gemiddelde score van maar liefst een 9,8. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Met deze award hebben we nu 6x op rij de Gouden Zoover Award gewonnen.

Daarnaast zijn we al 2x uitgeroepen tot beste Brabantse accommodatie en zelfs ook tot kindvriendelijkste camping van Europa (Zoover 2019). Vanuit Omroep Brabant zijn we afgelopen jaar bekroond tot gezelligste camping van Brabant. 

Brabantse gastvrijheid hebben we altijd hoog in het vaandel gehad, het doet ons deugd te zien dat dit ook via diverse kanalen bekroond wordt.

Wil jij ook komen genieten van onze Brabantse gastvrijheid? Bekijk dan eerst onze beschikbaarheid dit jaar, want ook dit jaar hebben we al weer een hele leuke bezetting staan. 

Beschikbaarheid 2021

Nieuws overzicht
Kamperen voor senioren!
Wist jij dat onze camping uitermate geschikt is voor senioren? Verwarmd privé sanitair en vele wandel- en fietsroutes in de omgeving!
Neem vrijblijvend contact op!
 • Vakantiekriebels?

  Vakantiekriebels?

  Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  lees verder
 • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

  lees verder
 • Inloopavond

  Inloopavond

  Op 6 april 2022 staan onze deuren van onze Autisme Expertise Zorgboerderij open voor professionals, ouders, geïnteresseerden. Kom jij langs?!

  lees verder