Kroketten

Geplaatst: 02-12-2021

Na een jaar afwezigheid zijn ze eindelijk weer terug. En hoe! De kroketten zijn gemaakt van ons eigen vlees. Meestal Lakenvelder vlees, maar soms ook van onze andere rassen. Zowel voor in de oven als voor in de friteuse, ambachtelijk gemaakt en vol smaak. Ze zijn alleen te verkrijgen in onze boerderijwinkel. Onze winkel, De winkel van Boer Jos, is open op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag de hele dag. Hardstikke leuk om direct een kijkje te kunnen nemen in de stallen met je kinderen of kleinkinderen. Of natuurlijk om zelf even het landleven op te snuiven! 

Nieuws overzicht
Kamperen voor senioren!
Wist jij dat onze camping uitermate geschikt is voor senioren? Verwarmd privé sanitair en vele wandel- en fietsroutes in de omgeving!
Neem vrijblijvend contact op!
 • Koeiendans 2023

  Koeiendans 2023

  Op zaterdag 8 april zet Beleefboerderij van 't Zandeind haar poorten open voor het grote publiek. Op de boerderij worden onder andere Lakenvelder runderen gehouden. Deze runderen gaan op 8 april weer voor het eerst de wei in. Kom jij ook kijken?

  lees verder
 • Vakantiekriebels?

  Vakantiekriebels?

  Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  lees verder
 • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

  lees verder