Een 9.9 voor Boerderijcamping van 't Zandeind

Geplaatst: 22-01-2020

Boerderijcamping van 't Zandeind wint Gouden Zoover Award

Afgelopen week zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Onze camping heeft daar een Gouden Zoover Award gewonnen. Daarnaast scoren we voor de tweede keer op rij het hoogste van alle accommodaties in Noord-Brabant! Hiermee mogen wij ons de beste accommodatie van Brabant noemen.Gedurende het hele jaar 2019 zijn er 36 reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.

Een 9.9 voor Boerderijcamping van 't Zandeind

Tijdens de feestelijke award uitreiking waren de beste accommodaties van Nederland aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Daarnaast zijn er Awards uitgereikt voor de beste accommodaties per regio. Dit is de ‘Zoover Award – Beste van de regio’. Deze Award is voor de accommodatie met het hoogste waarderingscijfer in de regio. Boerderijcamping van 't Zandeind mag zich met trots de beste in de regio noemen.

Meer informatie

Neem contact op met Joost Huijbregts via 06-22737391 of stuur een e-mail naar info@vanhetzandeind.nl.

Nieuws overzicht
Workshop Koeien Knuffelen
Schrijf je snel in en kom ook knuffelen met de liefste koeien!
Knuffel eens een koe!
 • Lakenvelder worstenbrood

  Lakenvelder worstenbrood

  Het boergondische Lakenvelder worstenbroodje krijgt steeds meer bekendheid. Lees er meer over!

  lees verder
 • Wij zijn open!

  Wij zijn open!

  Per 30 april is onze camping gewoon geopend. Vanwege ons privé sanitair is het mogelijk bij ons zorgeloos en eindeloos te komen genieten!

  lees verder
 • Een 9.9 voor Boerderijcamping van 't Zandeind

  Een 9.9 voor Boerderijcamping van 't Zandeind

  Voor de tweede keer op rij zijn we uitgeroepen tot beste accommodatie van Brabant. Met een 9.9 waren we één na beste camping van Nederland in de categorie medium campings.

  lees verder