Een 9.9 voor Boerderijcamping van 't Zandeind

Geplaatst: 22-01-2020

Boerderijcamping van 't Zandeind wint Gouden Zoover Award

Afgelopen week zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Onze camping heeft daar een Gouden Zoover Award gewonnen. Daarnaast scoren we voor de tweede keer op rij het hoogste van alle accommodaties in Noord-Brabant! Hiermee mogen wij ons de beste accommodatie van Brabant noemen.Gedurende het hele jaar 2019 zijn er 36 reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.

Een 9.9 voor Boerderijcamping van 't Zandeind

Tijdens de feestelijke award uitreiking waren de beste accommodaties van Nederland aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Daarnaast zijn er Awards uitgereikt voor de beste accommodaties per regio. Dit is de ‘Zoover Award – Beste van de regio’. Deze Award is voor de accommodatie met het hoogste waarderingscijfer in de regio. Boerderijcamping van 't Zandeind mag zich met trots de beste in de regio noemen.

Meer informatie

Neem contact op met Joost Huijbregts via 06-22737391 of stuur een e-mail naar info@vanhetzandeind.nl.

Nieuws overzicht
Vroegboek korting in de meivakantie!
Wie snel boekt ontvangt 10% korting op een verblijf in de meivakantie op onze boerderijcamping!
Lees meer!
 • Ook onze camping is gesloten tot 10 mei.

  Ook onze camping is gesloten tot 10 mei.

  Wij kunnen ons goed voorstellen dat jullie vragen hebben over jullie (geboekte) vakantie bij ons. Helaas zijn alle recreatieve verblijven in onze regio verboden tot 10 mei. We blijven nauw contact houden met de gemeente, het RIVM, de GGD en de veiligheidsregio. We hopen jullie zo snel mogelijk te mogen verwelkomen in het mooie Riel.

  lees verder
 • Een 9.9 voor Boerderijcamping van 't Zandeind

  Een 9.9 voor Boerderijcamping van 't Zandeind

  Voor de tweede keer op rij zijn we uitgeroepen tot beste accommodatie van Brabant. Met een 9.9 waren we één na beste camping van Nederland in de categorie medium campings.

  lees verder
 • Brabants Buske op de camping

  Brabants Buske op de camping

  Deze zomer was Omroep Brabant aanwezig op onze camping om koeien te knuffelen!

  lees verder