Beste accommodatie van Brabant

Geplaatst: 11-01-2019

Boerderijcamping van ’t Zandeind uit Riel is de kindvriendelijkste camping van Europa!

Boerderijcamping van ’t Zandeind won donderdag 10 januari een Gouden Zoover Award. Daarnaast is de boerderijcamping uitgeroepen tot allerbeste accommodatie van Noord-Brabant. Maar dat is nog niet alles. De Familie Huijbregts is nog het meest trots op de titel kindvriendelijkste camping van Europa!

Vandaag zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Gedurende het hele jaar 2018 zijn er reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.

Een 9.7 voor Boerderijcamping van ’t Zandeind

Tijdens de feestelijke award uitreiking waren de beste accommodaties van Nederland aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De consument beoordeelde Boerderijcamping van ’t Zandeind met een waarderingscijfer 9.7. “We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award, aldus Joost en Annelie Huijbregts. “Maar het meest trots zijn we nog wel op de benoeming van kindvriendelijkste camping van Europa. Dat is echt een kroon op ons werk”. “Bovendien mogen wij ons met trots de beste accommodatie van Brabant noemen, hoe gaaf is dat!”

Over boerderijcamping van ’t Zandeind

Gasten voelen zich direct thuis op onze boerderij. Wij ontvangen gasten altijd met koffie of thee. Iedere kampeerplaats is voorzien van privé sanitair en het terrein is compleet omheind. Wij doen echt alles om de gasten een onvergetelijk verblijf aan te bieden. In het hoogseizoen ontvangen wij voornamelijk gezinnen met kinderen, buiten de vakanties vooral senioren. Kinderen mogen dagelijks mee helpen op de boerderij en daar kijken ze iedere keer weer naar uit.

Over de Zoover Awards

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2018 worden meegenomen. In januari 2019 worden de Awards op een feestelijke manier uitgereikt.

Nieuws overzicht
Op zoek naar individuele begeleiding?
Op onze Autisme Expertise Zorgboerderij bieden we individuele begeleiding aan kinderen met een complexe hulpvraag.
Is kleinschalig, maatwerk, kwaliteit van zorg, ontwikkelingsgericht en doelgericht wat je zoekt? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Lees hier meer!
 • Vakantiekriebels?

  Vakantiekriebels?

  Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  lees verder
 • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

  lees verder
 • Kroketten

  Kroketten

  Eindelijk zijn ze er weer, onze eigen Lakenvelder kroketten

  lees verder