Janne

Mijn naam is Janne de Bont, 25 jaar en woonachtig in Chaam. Op dit moment volg ik de deeltijd opleiding Social Work op het Avans in Breda en begeleid ik de kinderen op Autisme Expertise Zorgboerderij van ’t Zandeind. Hiernaast loop ik nog 2 dagen stage op een dagbesteding binnen GGz Breburg. In mijn vrije tijd voetbal ik graag en doe ik leuke dingen met vrienden/vriendinnen. Vanaf augustus 2021 ben ik werkzaam bij Van ’t Zandeind, ik heb het hier samen met de kinderen en collega’s heel erg naar mijn zin. Ik leer veel en vind het leuk en interessant om bij te dragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Ik vind het fijn om te zien dat alle kinderen hier met zo veel plezier naartoe gaan. Ik hoop dat ik hier nog vele jaren met veel plezier en passie te mogen werken.

Kamperen voor actieve rustzoekers!
Wist jij dat onze camping uitermate geschikt is voor senioren? Verwarmd privé sanitair en vele wandel- en fietsroutes in de omgeving!
Neem vrijblijvend contact op!
 • Vacature zorgboerderij

  Vacature zorgboerderij

  We hebben een vacature op onze zorgboerderij. Wil jij aan de slag als jeugdzorgwerker?! Of ken jij degene die perfect bij ons past?!

  lees verder
 • Vakantiekriebels?

  Vakantiekriebels?

  Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  lees verder
 • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

  lees verder