Janne

Naast haar deeltijd opleiding Social Work, is Janne werkzaam op Autisme Expertise Zorgboerderij Van ’t Zandeind vanaf 2022 als begeleider. Gedreven, enthousiast en leergierig, zijn kwaliteiten van Janne die ze inzet in de begeleiding van kinderen en waar ze het hele team in meeneemt. Janne is nuchter en houdt van een uitdaging. Ze verlegt graag grenzen, om zichzelf en anderen verder te kunnen ontwikkelen. Janne is begeleider, maar pakt steeds meer taken van de persoonlijk begeleider op zich.

Maak ook kennis met de rest van het team!

Janne stelt zich graag aan jullie voor:

Mijn naam is Janne de Bont, 27 jaar en woonachtig in Chaam. Op dit moment volg ik de deeltijd opleiding Social Work op het Avans in Breda en zit ik in mijn afstudeerfase. Daarnaast begeleid ik de kinderen op Autisme Expertise Zorgboerderij van ’t Zandeind. In mijn vrije tijd voetbal ik graag en doe ik leuke dingen met vrienden/vriendinnen. Vanaf augustus 2021 ben ik werkzaam bij Van ’t Zandeind, ik heb het hier samen met de kinderen en collega’s heel erg naar mijn zin. Ik leer veel en vind het leuk en interessant om bij te dragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Ik vind het fijn om te zien dat alle kinderen hier met zo veel plezier naartoe gaan. Ik hoop dat ik hier nog vele jaren met veel plezier en passie te mogen werken.

Op zoek naar individuele begeleiding?
Op onze Autisme Expertise Zorgboerderij bieden we individuele begeleiding aan kinderen met een complexe hulpvraag.
Is kleinschalig, maatwerk, kwaliteit van zorg, ontwikkelingsgericht en doelgericht wat je zoekt? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Lees hier meer!
 • Vakantiekriebels?

  Vakantiekriebels?

  Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  lees verder
 • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

  lees verder
 • Kroketten

  Kroketten

  Eindelijk zijn ze er weer, onze eigen Lakenvelder kroketten

  lees verder