Janne

Naast haar deeltijd opleiding Social Work, is Janne werkzaam op Autisme Expertise Zorgboerderij Van ’t Zandeind vanaf 2022 als begeleider. Gedreven, enthousiast en leergierig, zijn kwaliteiten van Janne die ze inzet in de begeleiding van kinderen en waar ze het hele team in meeneemt. Janne is nuchter en houdt van een uitdaging. Ze verlegt graag grenzen, om zichzelf en anderen verder te kunnen ontwikkelen. Janne is begeleider, maar pakt steeds meer taken van de persoonlijk begeleider op zich.

Maak ook kennis met de rest van het team!

Janne stelt zich graag aan jullie voor:

Mijn naam is Janne de Bont, 27 jaar en woonachtig in Chaam. Op dit moment volg ik de deeltijd opleiding Social Work op het Avans in Breda en zit ik in mijn afstudeerfase. Daarnaast begeleid ik de kinderen op Autisme Expertise Zorgboerderij van ’t Zandeind. In mijn vrije tijd voetbal ik graag en doe ik leuke dingen met vrienden/vriendinnen. Vanaf augustus 2021 ben ik werkzaam bij Van ’t Zandeind, ik heb het hier samen met de kinderen en collega’s heel erg naar mijn zin. Ik leer veel en vind het leuk en interessant om bij te dragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Ik vind het fijn om te zien dat alle kinderen hier met zo veel plezier naartoe gaan. Ik hoop dat ik hier nog vele jaren met veel plezier en passie te mogen werken.

Lakenvelder worstenbrood
In de Winkel van Boer Jos hebben we iedere zaterdag vers Lakenvelder worstenbrood, HEERLIJK!
Heerlijk worstenbrood!
 • Leukste boerderij camping van Nederland!

  Leukste boerderij camping van Nederland!

  Wij horen met onze boerderijcamping bij de Leukste 10 boerderijcampings van Nederland, maar we willen natuurlijk heel graag de ALLERLEUKSTE zijn! Help jij mee? Stem dan nu op ons!

  lees verder
 • Vakantiekriebels?

  Vakantiekriebels?

  Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  lees verder
 • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

  lees verder