Hilde

Mijn naam is Hilde Wintermans, 28 jaar oud en woonachtig in Raamsdonksveer. Ik ben graag buiten en rijdt graag paard in mijn vrije tijd. Na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik eerst gewerkt in de gehandicaptenzorg. Inmiddels alweer ruim vier jaar geleden ben ik terecht gekomen bij Autisme Expertise Zorgboerderij Van ’t Zandeind, een plek waar ik mijn passie voor het buitenleven en werken met kinderen kan combineren. Door de jaren heen heb ik meerdere cursussen en trainingen gevolgd om mij te specialiseren in het werken met kinderen met autisme. Ik haal er enorme voldoening uit dat ik met de individuele begeleiding kan bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Al lijken de stapjes die sommige kinderen zetten voor buitenstaanders soms nog zo klein, juist die kleine overwinningen zijn voor mij goud waard. Ik hoop nog veel mooie en leerzame momenten te beleven bij Van ’t Zandeind.

Op zoek naar individuele begeleiding?
Op onze Autisme Expertise Zorgboerderij bieden we individuele begeleiding aan kinderen met een complexe hulpvraag.
Is kleinschalig, maatwerk, kwaliteit van zorg, ontwikkelingsgericht en doelgericht wat je zoekt? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Lees hier meer!
 • Vacature zorgboerderij

  Vacature zorgboerderij

  We hebben een vacature op onze zorgboerderij. Wil jij aan de slag als jeugdzorgwerker?! Of ken jij degene die perfect bij ons past?!

  lees verder
 • Vakantiekriebels?

  Vakantiekriebels?

  Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  lees verder
 • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

  lees verder