Hilde

Vanaf 2017 is Hilde is werkzaam bij Autisme Expertise Zorgboerderij Van ’t Zandeind. Als jeugd- en gezinsprofessional werkt zij individueel met de kinderen, maar neemt ook steeds meer coördinerende taken binnen onze organisatie op zich. Hilde kan met haar rustige en geduldige houding snel aansluiting vinden bij de kinderen en vanuit ontspanning grenzen gaan verleggen om tot ontwikkeling te komen. Hilde heeft zich gespecialiseerd Brain Blocks, wat ze inzet als communicatiemiddel in de begeleiding en in kan zetten als psycho-educatie. Vanuit haar rol als persoonlijk begeleider, heeft Hilde veel contact met externe partijen en richt ze zich steeds meer op de gezinnen.

 

Maak ook kennis met de rest van het team!

Hilde stelt zich graag aan jullie voor:

Mijn naam is Hilde Wintermans, 30 jaar oud en woonachtig in Oosterhout. Ik ben graag buiten en rijdt graag paard in mijn vrije tijd. Na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik eerst gewerkt in de gehandicaptenzorg. Inmiddels alweer ruim vier jaar geleden ben ik terecht gekomen bij Autisme Expertise Zorgboerderij Van ’t Zandeind, een plek waar ik mijn passie voor het buitenleven en werken met kinderen kan combineren. Door de jaren heen heb ik meerdere cursussen en trainingen gevolgd om mij te specialiseren in het werken met kinderen met autisme. Ik haal er enorme voldoening uit dat ik met de individuele begeleiding kan bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Al lijken de stapjes die sommige kinderen zetten voor buitenstaanders soms nog zo klein, juist die kleine overwinningen zijn voor mij goud waard. Ik hoop nog veel mooie en leerzame momenten te beleven bij Van ’t Zandeind.

Kamperen voor actieve rustzoekers!
Wist jij dat onze camping uitermate geschikt is voor senioren? Verwarmd privé sanitair en vele wandel- en fietsroutes in de omgeving!
Neem vrijblijvend contact op!
 • Vakantiekriebels?

  Vakantiekriebels?

  Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  lees verder
 • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

  lees verder
 • Kroketten

  Kroketten

  Eindelijk zijn ze er weer, onze eigen Lakenvelder kroketten

  lees verder