Hilde

Mijn naam is Hilde Wintermans, 28 jaar oud en woonachtig in Raamsdonksveer. Ik ben graag buiten en rijdt graag paard in mijn vrije tijd. Na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik eerst gewerkt in de gehandicaptenzorg. Inmiddels alweer ruim vier jaar geleden ben ik terecht gekomen bij Autisme Expertise Zorgboerderij Van ’t Zandeind, een plek waar ik mijn passie voor het buitenleven en werken met kinderen kan combineren. Door de jaren heen heb ik meerdere cursussen en trainingen gevolgd om mij te specialiseren in het werken met kinderen met autisme. Ik haal er enorme voldoening uit dat ik met de individuele begeleiding kan bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Al lijken de stapjes die sommige kinderen zetten voor buitenstaanders soms nog zo klein, juist die kleine overwinningen zijn voor mij goud waard. Ik hoop nog veel mooie en leerzame momenten te beleven bij Van ’t Zandeind.

Kamperen voor senioren!
Wist jij dat onze camping uitermate geschikt is voor senioren? Verwarmd privé sanitair en vele wandel- en fietsroutes in de omgeving!
Neem vrijblijvend contact op!
 • Inloopavond

  Inloopavond

  Op 6 april 2022 staan onze deuren van onze Autisme Expertise Zorgboerderij open voor professionals, ouders, geïnteresseerden. Kom jij langs?!

  lees verder
 • Kroketten

  Kroketten

  Eindelijk zijn ze er weer, onze eigen Lakenvelder kroketten

  lees verder
 • Boekbaar voor 2022

  Boekbaar voor 2022

  Vanaf vandaag is het zelfs al mogelijk om je favoriete plek voor 2022 vast te leggen!

  lees verder