Workshop Dutch oven

Geplaatst: 23-04-2018

Op donderdag 17 mei organiseren we een leuke avondworkshop Dutch Oven. Heerlijk buiten koken in de Dutch Oven, de gietijzeren pan waar je gezellig mee op een open vuur kunt koken. Met het beste vlees van driesterren keurslagerij Van Hest en in de inspirerende omgeving van de boerderijcamping Van 't Zandeind.

 • Tijdstip: 18:30 u – 22:00 u
 • Locatie: Boerderijcamping Van ’t Zandeind, Zandeind  32A, 5133 AC Riel

18:30 u Ontvangst door Dhr Kliegel, dé Lodge Specialist van Nederland. De Dutch Oven is van het merk Lodge wat Dhr Kliegel vanuit Amerika in Nederland heeft geïntroduceerd.
We gaan een complete maaltijd inclusief nagerecht in de Dutch Ovens bereiden. Deze 3 gangen maaltijd zullen we gezamenlijk onder het genot van een drankje nuttigen (2 consumpties incl.).
Natuurlijk is er de mogelijkheid om al je vragen te stellen over de Dutch Oven en over het vlees van Keurslagerij Van Hest wat we zullen bereiden. Rond de klok van 22:00 u sluiten we de avond af.

Opgeven is mogelijk via deze link!

Nieuws overzicht
Proef onze Lakenvelder Vleesburger!
Heb jij ze nog niet geproefd?! Kom dan snel langs!
Onze Puur Natuur Lakenvelder Vleesburger,
heerlijk van smaak, een absolute aanrader!
Lees meer!
 • Workshop Dutch oven

  Workshop Dutch oven

  Samen met Mimi Koken en Tafelen organiseren wij op donderdag 17 mei een interessante workshop voor stoere mannen en vrouwen!

  lees verder
 • Bekroning ANWB

  Bekroning ANWB

  Volgens de ANWB behoort onze boerderijcamping bij de beste campings van Europa!

  lees verder
 • Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen

  Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen

  Onlangs is ons kwaliteitskeurmerk voor de zorgboerderij weer verlengd. De externe audit hebben we met glans doorstaan en daar zijn we zeer trots op.

  lees verder