Wij zijn open!

Geplaatst: 30-04-2020

In de nieuwe noodverordening van onze veiligheidsregio is het verbod op recreactieve overnachtingen per 29 april opgeheven! Dit is geweldig nieuws voor onze boerderijcamping. Omdat wij alleen maar privé sanitair hebben op iedere plaats mogen wij volledig open. Dit houdt in dat er gekampeerd mag en kan worden met het eigen gezin. Samenkomsten op de camping zijn nog altijd verboden. 

 

In de algemene voorwaarden zijn extra voorwaarden toegevoegd om te voldoen aan de huidige maatregelen rondom het Corona-virus. Deze kun je hier nalezen.

Via ons boekingssysteem is de snelste manier om een leuke plaats op onze luxe boerderijcamping te reserveren. Een mail sturen mag ook, maar daar gaat vanwege de drukte wat langere tijd overheen. 

 

Nieuws overzicht
Workshop Koeien Knuffelen
Schrijf je snel in en kom ook knuffelen met de liefste koeien!
Knuffel eens een koe!
 • Wij zijn open!

  Wij zijn open!

  Per 30 april is onze camping gewoon geopend. Vanwege ons privé sanitair is het mogelijk bij ons zorgeloos en eindeloos te komen genieten!

  lees verder
 • Een 9.9 voor Boerderijcamping van 't Zandeind

  Een 9.9 voor Boerderijcamping van 't Zandeind

  Voor de tweede keer op rij zijn we uitgeroepen tot beste accommodatie van Brabant. Met een 9.9 waren we één na beste camping van Nederland in de categorie medium campings.

  lees verder
 • Brabants Buske op de camping

  Brabants Buske op de camping

  Deze zomer was Omroep Brabant aanwezig op onze camping om koeien te knuffelen!

  lees verder