Koeiendans 2023

Geplaatst: 08-03-2023

Op Paaszaterdag 8 april gaan onze koeien weer naar buiten. Van 10 tot 17 uur staan de poorten open voor het grote publiek. Er is volop vertier voor jong en oud. Zo zal er een clown aanwezig zijn voor de allerkleinste gasten, zijn er diverse proeverijen van al het lekkers uit onze boerderijwinkel en staan de barbecues continue aan!

In de ochtend is het mogelijk om met de kalfjes te knuffelen en te wandelen en rond 14.00 uur gaan de Lakenvelder koeien dansend de weides in! We hopen dat de eerste kalfjes dan al geboren zijn, zodat zij echt voor het eerst vers gras gaan ontdekken.

Uiteraard is het mogelijk om deze dag onze hernieuwde boerderijwinkel te bezoeken. In onze boerderijwinkel verkopen wij ons eigen puur natuur rundvlees, maar bijvoorbeeld ook biologische kaas, biologische koffie en thee, jam, droge worst, vruchten- en krachtsappen, oud Hollands snoepgoed, ijs en worstenbrood. Ook voor cadeaupakketten en relatiegeschenken ben je bij ons aan het juiste adres.

TIjdens de open dag is ook aan de inwendige mens gedacht. Neem gezellig plaats op ons boerderijterras en geniet van een drankje, ons Lakenvelder worstenbroodje of broodje vleesburger!

We hopen je te mogen verwelkomen op onze boerderij op Paaszaterdag 8 april!

Familie Huijbregts

Zandeind 34, Riel.

Nieuws overzicht
Solliciteer als autismebegeleider
Op onze Autisme Expertise Zorgboerderij zijn we op zoek naar een enthousiaste collega als aanvulling op ons team!
Je hebt een afwisselende werkweek, krijgt veel waardering en voldoening en je komt in een super leuk en gezellig team!
Lees meer over onze vacature!
 • Vacature zorgboerderij

  Vacature zorgboerderij

  We hebben een vacature op onze zorgboerderij. Wil jij aan de slag als jeugdzorgwerker?! Of ken jij degene die perfect bij ons past?!

  lees verder
 • Vakantiekriebels?

  Vakantiekriebels?

  Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  lees verder
 • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

  lees verder