Kalfjes knuffelen

Ben je op zoek naar een originele activiteit op de boerderij? Of wil je jouw geliefde eens écht verrassen? Boek dan snel een knuffeldate met onze kalfjes!

Al ruim tien jaar ontvangen wij gasten op onze boerderij om te knuffelen met de liefste koeien. We hebben ervaren dat de aantrekkingskracht van onze jongste dieren onweerstaanbaar is voor velen. In sommige gevallen kwamen we zelfs niet verder dan onze kalfjes. Vanuit die ervaring is deze unieke workshop ontstaan: Knuffelen met Kalfjes!

Voor wie?

Het knuffelen van kalfjes is voor iedereen leuk, van jong tot oud. Doordat de kafjes wat kleiner zijn en we niet de weides in gaan, is de workshop toegankelijker voor iedereen. Ideaal om te geven als cadeautje, maar denk ook eens aan vrijgezellenfeesten of teambuilding onder collega's. Tip: Verras iemand met onze cadeaubon!

Wat gaan we doen:

 • Ontvangst met koffie / thee en appeltaart
 • Boer Joost vertelt vol passie over zijn dieren en bedrijf
 • Op zoek naar de liefste kalfjes voor een "meet and feed"
 • Daarna lekker knuffelen én wandelen met de kalfjes!
 • Wij zorgen voor een blijvende herinnering
 • Na afloop staat er een lekker drankje voor je klaar

Dit alles gebeurd in een ongedwongen sfeer, wij noemen dat boergondisch. De workshop Kalfjes knuffelen duurt in totaal 1,5 uur. Voordat je huiswaarts gaat ben je een onvergetelijke ervaring rijker!

Kosten voor deze unieke belevenis zijn €17,50 per persoon (minimaal 2 personen).

Voor groepen vanaf 8 personen is het ook mogelijk de workshop af te sluiten met een lunch, high tea, barbecue of uitgebreide borrel op ons terras. Mocht je op zoek zijn naar een workshop op maat of heb je een speciale wens, laat het ons dan weten. Het inplannen van deze workshop is alleen mogelijk op woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

Wil je het boerenleven van nog dichterbij mee maken? Boek dan een campingplaats of onze pipowagen om echt even helemaal weg te zijn.

Kalf knuffel- Kampeer arrangement:

Huur de 4-persoons pipowagen voor 2 nachten en combineer het met een workshop Kalfjes knuffelen! In het laagseizoen €305,00 voor max 4 personen en 1,5 uur Kalfjes Knuffelen. In het hoogseizoen bedragen de kosten €375,00 voor max 4 personen en 1,5 uur Kalfjes Knuffelen. Kies je liever voor onze 6-persoons pipowagen dan komt er een toeslag van 25 euro per persoon per nacht bij, maar kun je dus wel met maximaal 6 personen de workshop volgen.

Aanvullende opties:

Boerenlunch (€12,50 pp inclusief 2 drankjes. Mogelijk vanaf 8 personen).

2x een broodje Lakenvelder vleeskroket of worstenbrood

of

High Tea (€35,50 pp inclusief drankjes. Mogelijk vanaf 10 personen).

"Zoetjes tussen de Koetjes"

of

Uitgebreide Boeren BBQ (€41,50 pp inclusief drankjes. Mogelijk vanaf 15 personen).

Vier stuks luxe vlees van de eigen boerderij, inclusief warme aardappegratin, huzarensalade, koolsalades, vers fruit, stokbrood, kruidenboter, satésaus en overige sauzen en toetjes

Boek deze workshop

Vleespakketten
Lees alles over ons nieuwste concept: vleespakketten!
Lees meer!
 • Koeiendans 2023

  Koeiendans 2023

  Op zaterdag 8 april zet Beleefboerderij van 't Zandeind haar poorten open voor het grote publiek. Op de boerderij worden onder andere Lakenvelder runderen gehouden. Deze runderen gaan op 8 april weer voor het eerst de wei in. Kom jij ook kijken?

  lees verder
 • Vakantiekriebels?

  Vakantiekriebels?

  Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  lees verder
 • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

  lees verder