Blog

Onze camping, net dat beetje extra

Wakker worden tussen de koeien, wie wil dat nou niet?! Op een kleinschalige omheinde camping, in een mooie omgeving, met extra luxe en de koeien om je heen en.. iedereen is welkom!

“Ik zou wel eens wakker willen worden tussen de koeien” zei een van de deelnemers van de zorgboerderij. Met die gedachten zijn de plannen voor onze zorgcamping ontstaan. Onze camping is compleet omheind, alle plaatsen kijken naar een centraal midden terrein, een grasveld met een trampoline, een pingpongtafel en een paar voetbal goals. Om het grasveld is een geasfalteerde pad gelegd, om te kunnen skelteren, fietsen of skeeleren.

Alle kinderen, met of zonder beperking, mogen gezellig met hun hele gezin bij ons komen kamperen. De camping is overzichtelijk en kinderen kunnen het terrein niet af. Dit zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving om te kamperen en te spelen. In één oogopslag zien de kinderen hun eigen plekje, kunnen ze naar hun eigen wc of rijden ze even langs met de skelter. Niemand kan het terrein zomaar verlaten dus ook voor de papa’s en mama’s tijd om een boekje te lezen, te genieten van het zonnetje. Een echte vakantie voor het hele gezin! Nog een voordeeltje is dat je niet steeds met een wc-rol of hele tassen vol handdoeken, zeep, pyjama’s voor de kids naar een toiletgebouw hoeft te verhuizen. Je eigen wc en douche zit namelijk gewoon naast je plek, een extra luxe dus.

Bijzondere camping

We zien dat er steeds meer vraag is naar een bijzondere camping, waar ook kinderen met een beperking terecht kunnen. De sfeer op de camping is fantastisch. Een van de ouders schreef in een review dat de sfeer tussen de kinderen echt uniek is. Kinderen kijken naar de mogelijkheden, niet naar de beperkingen. Altijd gezelligheid op de camping, voor iedereen op zijn eigen manier. Lekker samen spelen met andere kinderen of genieten van het spel van andere om zich heen. Maar ook de vrijheid om lekker rond te fladderen, zonder van het terrein af te kunnen.

“De camping is echt een aanrader voor kinderen die dat beetje extra nodig hebben”, aldus een ouder. De laatste jaren zien we de bezetting op de camping groeien en met name kinderen die net dat beetje extra nodig hebben, zien we meer terug op de camping. De waardering die wij krijgen is overweldigend. Geweldig om een plekje met net dat beetje extra aan te kunnen bieden. 

Terug naar overzicht
Kamperen voor actieve rustzoekers!
Wist jij dat onze camping uitermate geschikt is voor senioren? Verwarmd privé sanitair en vele wandel- en fietsroutes in de omgeving!
Neem vrijblijvend contact op!
  • Vakantiekriebels?

    Vakantiekriebels?

    Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

    lees verder
  • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

    Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

    In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

    lees verder
  • Kroketten

    Kroketten

    Eindelijk zijn ze er weer, onze eigen Lakenvelder kroketten

    lees verder