Kom en Beleef onze boerderij

Op boerderij van ’t Zandeind  is altijd wat te beleven. Van relaxen op de camping tot actieve workshops en van vrolijke kinderen op de zorgboerderij tot blije koeien. Het is een ware belevingsboerderij waar iedereen welkom is en zich thuis voelt. Kom ook op zondag 14 april van 10.00 tot 17.00 uur sfeer proeven en beleef de mogelijkheden! Er is volop vermaak en vertier aanwezig voor een onvergetelijk dagje uit.

Wat kun je zoal verwachten?

De open dag wordt een dagje uit voor het hele gezin. Naast onze eigen koeien, kalfjes, geiten, konijnen en ezels komen er nog zo'n 70 andere knuffeldieren naar de boerderij. Daarnaast is het mogelijk ritjes te maken (en niet alleen op een pony!). Uiteraard staat er een groot spingkussen, zijn er clowntjes aanwezig, is er een speelhoek voor de kinderen en hebben we prijsvragen. Op het culinaire plein is het mogelijk allerlei lekkernijen te proeven en te kopen. Bovendien is er een gezellig terras aanwezig. Kortom, laat je verrassen en zorg dat je erbij bent!

Nieuwe zorgboerderij

Tijdens de open dag staat onze zorgboerderij centraal. Wij bieden gespecialiseerde zorg aan kinderen met een stoornis binnen het autisme spectrum. Door middel van individuele begeleiding wordt er gewerkt aan persoonlijke doelen om deelnemers verder te helpen in hun ontwikkeling. Afgelopen jaar hebben wij een nieuwe zorgboerderij gerealiseerd. Tijdens de open dag is het mogelijk de zorgboerderij te bezoeken en kom alles te weten over autisme en ons team!

Boerderijcamping

Achter onze boerderij bevindt zich een luxe boerderijcamping. De boerderijcamping is door Zoover uitgeroepen tot kindvriendelijkste camping van Europa en best beoordeelde accommodatie van Brabant in 2018. Naast kampeerplaatsen zijn er ook twee pipowagens te huur.

Vlees en excursies

Op onze boerderij verkopen wij vlees van eigen hoeve en organiseren wij workshops Koe Knuffelen, excursies, familiefeestjes en vergaderingen. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden tijdens de open dag onder het genot van een hapje en een drankje!

Parkeren

Parkeren voor fietsers en auto's is alleen mogelijk op de parkeerweide, ingang via de Zeggestraat. Volg aanwijzingen van de parkeerregelaars.

 

Hopelijk tot ziens op zondag 14 april 2019!

 

Vragen? Neem contact met ons op!

Opendag 14 April
Kom onze camping beleven op de opendag! Onze boerderijcamping is in 2018 door Zoover beoordeeld tot beste accommodatie van Brabant & kindvriendelijkste van Europa!
Lees meer!
 • Beste accommodatie van Brabant

  Beste accommodatie van Brabant

  Tijdens de Zoover Awards zijn wij uitgeroepen tot allerbeste accommodatie van Brabant, de kindvriendelijkste van Europa en winnaar van de Gouden Zoover Award!

  lees verder
 • Nieuwe pipowagen

  Nieuwe pipowagen

  Vanaf april komt er een tweede pipowagen bij op onze boerderijcamping!

  lees verder
 • Kindvriendelijkste camping van Europa!

  Kindvriendelijkste camping van Europa!

  Onlangs heeft Zoover de top 25 gepubliceerd van populairste campings in Europa die het hoogst scoren op kindvriendelijkheid. En jullie mogen raden wie er op 1 staat!

  lees verder