Hennie's veranderij

Hennie’s Veranderij is dè uitvalsbasis van bijna alle activiteiten op onze boerderij. Groepen worden in deze authentieke, houten veranda welkom geheten. 

De droom van Hennie

Een mooie, Bourgondische veranda waar we gasten welkom kunnen heten, dat was de laatste wens van Hennie. En in 2015 is hij dan ook gebouwd. Een heerlijk ontvangstruimte, met zeer ruime toiletten zodat ook minder validen zich thuis kunnen voelen. De naam heeft Hennie zelf bedacht. Veranda, Boerderij, Verandering, het zit allemaal in de naam. Wij zijn trots op onze veranda en op Hennie!

Vele mogelijkheden

De ruimte wordt gebruikt voor de excursies op de boerderij, van familiefeesten tot bedrijfsuitjes. Tevens is de veranda ideaal voor vergaderingen, lezingen of workshops.

Er kunnen diverse opstellingen neergezet worden, passend bij de activiteiten die georganiseerd worden. In overleg kunnen er individuele afspraken gemaakt worden.

Boek hier de Veranderij

Knuffel eens een koe!
Ervaar het geweldige gevoel van het knuffelen met koeien. Informeer naar de mogelijkheden!
Lees meer!
 • Workshop Dutch oven

  Workshop Dutch oven

  Samen met Mimi Koken en Tafelen organiseren wij op donderdag 17 mei een interessante workshop voor stoere mannen en vrouwen!

  lees verder
 • Bekroning ANWB

  Bekroning ANWB

  Volgens de ANWB behoort onze boerderijcamping bij de beste campings van Europa!

  lees verder
 • Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen

  Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen

  Onlangs is ons kwaliteitskeurmerk voor de zorgboerderij weer verlengd. De externe audit hebben we met glans doorstaan en daar zijn we zeer trots op.

  lees verder