Hennie's veranderij

Hennie’s Veranderij is dè uitvalsbasis van bijna alle activiteiten op onze boerderij. Groepen worden in deze authentieke, houten veranda welkom geheten. 

De droom van Hennie

Een mooie, Bourgondische veranda waar we gasten welkom kunnen heten, dat was de laatste wens van Hennie. En in 2015 is hij dan ook gebouwd. Een heerlijk ontvangstruimte, met zeer ruime toiletten zodat ook minder validen zich thuis kunnen voelen. De naam heeft Hennie zelf bedacht. Veranda, Boerderij, Verandering, het zit allemaal in de naam. Wij zijn trots op onze veranda en op Hennie!

Vele mogelijkheden

De ruimte wordt gebruikt voor de excursies op de boerderij, van familiefeesten tot bedrijfsuitjes. Tevens is de veranda ideaal voor vergaderingen, lezingen of workshops.

Er kunnen diverse opstellingen neergezet worden, passend bij de activiteiten die georganiseerd worden. In overleg kunnen er individuele afspraken gemaakt worden.

Boek hier de Veranderij

Proef onze Lakenvelder Vleesburger!
Heb jij ze nog niet geproefd?! Kom dan snel langs!
Onze Puur Natuur Lakenvelder Vleesburger,
heerlijk van smaak, een absolute aanrader!
Lees meer!
 • Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen

  Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen

  Onlangs is ons kwaliteitskeurmerk voor de zorgboerderij weer verlengd. De externe audit hebben we met glans doorstaan en daar zijn we zeer trots op.

  lees verder
 • Winnaar GOUD bij Zoover

  Winnaar GOUD bij Zoover

  Onze boerderijcamping behoort tot de top 10 beste accommodaties van Nederland! Met een 9,7 gemiddeld zijn wij ook dit jaar weer bekroond met een Zoover Award Gold.

  lees verder
 • Verse scharreleieren & worstenbrood!

  Verse scharreleieren & worstenbrood!

  Vanaf nu verkopen wij ook verse scharreleieren en worstenbrood in de Winkel van Boer Jos!

  lees verder