Hennie's veranderij

Hennie’s Veranderij is dè uitvalsbasis van bijna alle activiteiten op onze boerderij. Groepen worden in deze authentieke, houten veranda welkom geheten. 

De droom van Hennie

Een mooie, Bourgondische veranda waar we gasten welkom kunnen heten, dat was de laatste wens van Hennie. En in 2015 is hij dan ook gebouwd. Een heerlijk ontvangstruimte, met zeer ruime toiletten zodat ook minder validen zich thuis kunnen voelen. De naam heeft Hennie zelf bedacht. Veranda, Boerderij, Verandering, het zit allemaal in de naam. Wij zijn trots op onze veranda en op Hennie!

Vele mogelijkheden

De ruimte wordt gebruikt voor de excursies op de boerderij, van familiefeesten tot bedrijfsuitjes. Tevens is de veranda ideaal voor vergaderingen, lezingen of workshops.

Er kunnen diverse opstellingen neergezet worden, passend bij de activiteiten die georganiseerd worden. In overleg kunnen er individuele afspraken gemaakt worden.

Boek hier de Veranderij

Knuffel eens een koe!
Op zoek naar een geschikt kerstcadeau? Geef een workshop koe knuffelen cadeau! Op vrijdag 29 december gaan we weer op zoek naar de liefste koeien!
Bekijk de mogelijkheden
 • Verse scharreleieren & worstenbrood!

  Verse scharreleieren & worstenbrood!

  Vanaf nu verkopen wij ook verse scharreleieren en worstenbrood in de Winkel van Boer Jos!

  lees verder
 • Winnaar Landstad de Baronie!

  Winnaar Landstad de Baronie!

  Op 28 september 2017 zijn onze allergeenvrij lakenvelder vleesburgers bekroond door Landstad de Baronie. Wij hebben de prijs voor het beste projectidee gewonnen!

  lees verder
 • Heeft u onze gratis app al?

  Heeft u onze gratis app al?

  Download nu onze gratis vanhetzandeind-app en blijf op de hoogte!

  lees verder