Stephanie

Mijn naam is Stephanie Maijvis, ik ben 31 jaar oud en woonachtig in Tilburg. Het werken met kinderen, voornamelijk in de buitenlucht en met dieren is zo fijn. Ook is het heerlijk om in een super tof, gezellig en deskundig team (samen) te werken. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening, waarna ik ben gaan werken bij een pedagogisch centrum en tevens zorgboerderij in de buurt van Eindhoven. Sinds augustus 2020 ben ik werkzaam bij Autisme Expertise Zorgboerderij Van ‘t Zandeind en zit hier helemaal op mijn plek! Met collega’s sparren over casussen, (bij)scholingen volgen en dit in de praktijk brengen, vind ik erg fijn. Je bent immers nooit uitgeleerd. 

Naast het werken bij AEZ ben ik ook werkzaam als zzp’er en bied ik ambulante begeleiding waarbij ik, net als AEZ, aansluit op de hulpvraag van de hulpvrager. 

Ik kan enorm genieten van de kleine grote stapjes die de kinderen maken op hun eigen tempo en eigen manier. Mede daarom vind ik het begeleiden van kinderen 1 op 1 zo tof, je kan precies aansluiten bij het kind en het op zijn of haar tempo uitdagen tot (persoonlijke) groei. En deze groei is zo ontzettend mooi om te zien en geeft zoveel voldoening! Op naar nog heel veel meer van deze mooie ontwikkelingen! 

Vleespakketten
Lees alles over ons nieuwste concept: vleespakketten!
Lees meer!
 • Inloopavond

  Inloopavond

  Op 6 april 2022 staan onze deuren van onze Autisme Expertise Zorgboerderij open voor professionals, ouders, geïnteresseerden. Kom jij langs?!

  lees verder
 • Kroketten

  Kroketten

  Eindelijk zijn ze er weer, onze eigen Lakenvelder kroketten

  lees verder
 • Boekbaar voor 2022

  Boekbaar voor 2022

  Vanaf vandaag is het zelfs al mogelijk om je favoriete plek voor 2022 vast te leggen!

  lees verder