Stephanie

Mijn naam is Stephanie Maijvis, ik ben 31 jaar oud en woonachtig in Tilburg. Het werken met kinderen, voornamelijk in de buitenlucht en met dieren is zo fijn. Ook is het heerlijk om in een super tof, gezellig en deskundig team (samen) te werken. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening, waarna ik ben gaan werken bij een pedagogisch centrum en tevens zorgboerderij in de buurt van Eindhoven. Sinds augustus 2020 ben ik werkzaam bij Autisme Expertise Zorgboerderij Van ‘t Zandeind en zit hier helemaal op mijn plek! Met collega’s sparren over casussen, (bij)scholingen volgen en dit in de praktijk brengen, vind ik erg fijn. Je bent immers nooit uitgeleerd. 

Naast het werken bij AEZ ben ik ook werkzaam als zzp’er en bied ik ambulante begeleiding waarbij ik, net als AEZ, aansluit op de hulpvraag van de hulpvrager. 

Ik kan enorm genieten van de kleine grote stapjes die de kinderen maken op hun eigen tempo en eigen manier. Mede daarom vind ik het begeleiden van kinderen 1 op 1 zo tof, je kan precies aansluiten bij het kind en het op zijn of haar tempo uitdagen tot (persoonlijke) groei. En deze groei is zo ontzettend mooi om te zien en geeft zoveel voldoening! Op naar nog heel veel meer van deze mooie ontwikkelingen! 

Solliciteer als autismebegeleider
Op onze Autisme Expertise Zorgboerderij zijn we op zoek naar een enthousiaste collega als aanvulling op ons team!
Je hebt een afwisselende werkweek, krijgt veel waardering en voldoening en je komt in een super leuk en gezellig team!
Lees meer over onze vacature!
 • Vacature zorgboerderij

  Vacature zorgboerderij

  We hebben een vacature op onze zorgboerderij. Wil jij aan de slag als jeugdzorgwerker?! Of ken jij degene die perfect bij ons past?!

  lees verder
 • Vakantiekriebels?

  Vakantiekriebels?

  Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  lees verder
 • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

  lees verder