Julie

Mijn naam is Julie Mutsters, 30 jaar en woonachtig in Breda. Tijdens mijn studie SPH ben ik enkele keren in contact gekomen met ASS, maar de echte interesse heb ik overgedragen gekregen toen ik op 't Zandeind kwam werken. Door het enthousiasme en de kundigheid van het team, het werken in de buitenlucht met de dieren en de klik die ik met de kinderen ervaar, ben ik nu alweer 5 jaar werkzaam op deze fijne plek. Ik heb in de afgelopen jaren verschillende cursussen en de Practitioner Autisme op de Fontys mogen volgen, om me op die manier nog meer te specialiseren en de kinderen zo optimaal te kunnen begeleiden.

Ik geniet ervan om de kinderen hier op de Zorgboerderij stappen te zien zetten en ze te zien ontwikkelen, ondanks de hindernissen die we soms ook samen moeten nemen. Juist die kleine succeservaringen maken dit werk zo mooi.

Naast mijn werk op de Zorgboerderij ben ik ook werkzaam als ambulant begeleider en schoolcoach in omgeving Breda.

Tot ziens op 't Zandeind!

Lakenvelder worstenbrood
In de Winkel van Boer Jos hebben we iedere zaterdag vers Lakenvelder worstenbrood, HEERLIJK!
Heerlijk worstenbrood!
 • Vakantiekriebels?

  Vakantiekriebels?

  Deze zomer kwam Omroep Brabant langs om te zien wat er allemaal te beleven is op onze boerderijcamping. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  lees verder
 • Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  Erkenning voor onze Lakenvelder worstenbroodjes

  In 2022 zijn onze Lakenvelder worstenbroodjes in de prijzen gevallen bij Visit brabant!

  lees verder
 • Inloopavond

  Inloopavond

  Op 6 april 2022 staan onze deuren van onze Autisme Expertise Zorgboerderij open voor professionals, ouders, geïnteresseerden. Kom jij langs?!

  lees verder